ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Melinda Gates: Μιλά για τη σχέση του Bill Gates με τον Jeffrey Epstein

Λόγω της σχέσης του με τον Jeffrey Epstein

newsroom must

Ξέσπασε η Melinda Gates, λόγω τις σχέσεις του πρώην σύζυγού της, Bill Gates με τον χρηματομεσίτη Jeffrey Epstein, ο οποίος αντιμετώπιζε ποινική δίωξη για σωρεία εγκλημάτων σεξουαλικής φύσης. Ο Jeffrey Epstein, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του στη φυλακή το 2019.

Σύμφωνα με συνέντευξή της, στην οποία αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει με τον μεγιστάνα, η ίδια παραδέχθηκε ότι είχε συναντηθεί μόνο μια φορά με τον πολυεκατομμυριούχο χρηματομεσίτη. Στην συνέντευξή της η ίδια είχε αναφερθεί ποιοι ήταν οι λόγοι του χωρισμού της με τον Bill Gates η ίδια απάντησε απλά ότι δεν της άρεσε το γεγονός ότι «συναντιόταν με τον Jeffrey Epstein».

Εκείνη την περίοδο, «του το είχα πει καθαρά», πρόσθεσε η 57χρονη επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται από το περιοδικό Forbes ότι ανέρχεται σε 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η ίδια χαρακτήρισε τον Jeffrey Epstein αηδιαστικό «Ήταν αηδιαστικός, ήταν το κακό προσωποποιημένο. Είχα εφιάλτες αργότερα. Μου ράγισε η καρδιά για αυτές τις νέες», είπε η κυρία Gates στο CBS.

Να θυμίσουμε, ότι ο Jeffrey Epstein βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε φυλακή του Μανχάταν τον Αύγουστο του 2019, εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικες και το δίκτυο των σχέσεων του και των φιλιών του εκτεινόταν από τους πρώην προέδρους των ΗΠΑ Donald Trump και Bill Clinton  ως τον πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας και τον Γάλλο ατζέντη μοντέλων Ζαν-Λικ Μπρινέλ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του σε φυλακή του Παρισιού πριν από δύο εβδομάδες. Τον Αύγουστο, όταν οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους, ο Bill Gates - 66 ετών, με περιουσία που το Φορμπς υπολογίζει ότι φθάνει τα 129 δισεκατομμύρια δολάρια - είχε παραδεχθεί μιλώντας στο CNN πως είχε διαπράξει «το τεράστιο λάθος να περνάει χρόνο» με τον Jeffrey Epstein, κυρίως για τη συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα, όπως διαβεβαίωσε.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έπειτα από 27 χρόνια γάμου, η φήμη του Bill Gates έχει αμαυρωθεί εξαιτίας διαφόρων αποκαλύψεων για εξωσυζυγικές σχέσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά έναντι γυναικών που εργάζονταν στη Microsoft.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Melinda  |  French  |  Gates  |  wedding  |  Jeffrey Epstein  |  cnn  |  donalt  |  Trump

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση