ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Μαρία Καραμάνου

Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου, θα τελεστεί η κηδεία της αγαπημένης Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 80 της χρόνια στις 24 Ιουλίου. Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλους.

Η οικογένεια της Μαριάννας ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση μέσω των social media, εκφράζοντας την βαθιά της θλίψη. Η αγαπημένη γυναίκα, μητέρα και γιαγιά, πρόεδρος του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο" και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η τελετή θα λάβει χώρα στην οικία της οικογένειας Βαρδή Βαρδινογιάννη, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αφήνει πίσω της ένα πολύ σπουδαίο έργο και η απουσία της θα αφήσει μεγάλο κενό σε όσους την γνώρισαν και αγάπησαν. Οι στενοί φίλοι και συγγενείς θα παραβρεθούν στην τελευταία αποχαιρετιστήρια τελετή, για να αποτίσουν φόρο τιμής σε μια εξαιρετική γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην κοινωνία και στις καρδιές των ανθρώπων.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS