ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μ. Δασκαλάκης: Το X Factor και όσα δεν ήξερες για τον πατέρα από την Πάτρα

Ποιος είναι και τι έχει κάνει στη ζωή του ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα;

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει πραγματικά συγκλονίσει τόσο το πανελλήνιο όσο και το παγκύπριο καθώς πρόκειται για υπόθεση άνευ προηγουμένου ενώ τείνει να μοιάζει με sequel ταινίας μετά από κάθε ανατροπή και νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους γονείς των παιδιών που απεβίωσαν τα τρία τελευταία χρόνια, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο πατέρας της υπόθεσης Μάνος Δασκαλάκης. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης λοιπόν είναι 30 ετών και διαμένει στην Πάτρα. Ως προς τα επαγγελματικά έχει επιδοθεί σε διάφορες εργασίες όπως αυτή του οδηγού νταλίκας, διανομέας φαγητού, έχει παίξει ποδόσφαιρο επαγγελματικά ως τερματοφύλακας και παράλληλα έχει ασχοληθεί και ερασιτεχνικά με το τραγούδι. Συγκεκριμένα η τελευταία λεπτομέρεια στο «ενδιαφέρον» βιογραφικό του νέου σχετικά με το τραγούδι έχει κινήσει την περιέργεια καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης έχει επανειλημμένα δημοσιεύσει διάφορα βίντεο στο Youtube όπου φαίνεται να εκτελεί γνωστά τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας και με φίλους του. Το πιο αξιοπερίεργο απ' όλα ήταν η δήλωση ενδιαφέροντος για τις ακροάσεις του μουσικού talent show The X Factor ακριβώς δύο μήνες πριν τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του Τζωρτζίνας. 

Μέσα από την εκπομπή του αντέννα Ελλάδος, «Το πρωινό» έγινε γνωστή η συμμετοχή του Μάνου Δασκαλάκη στο μουσικό show καθώς και μέσω μιας μαρτυρίας ενός υποψηφίου του διαγωνισμού στο οποίο αναφέρει λεπτομερώς τη συνάντησή του με τον 30χρονο και τα όσα συνέβησαν μαζί του στη φάση των ακροάσεων. Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν προχώρησε με τις διαδικασίες του διαγωνισμού από δική του επιλογή ενδεχομένως λόγω της κατάστασης της υγείας της κόρης του.

Δείτε τα videos του Μάνου Δασκαλάκη στο Youtube καθώς και το απόσπασμα της μαρτυρίας από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS