ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi μαύρο φόρεμα με μπεζ μοκασίνια και ζώνη καθρέφτη
 

MAD VMA: Πραγματοποιούνται οι πρόβες των καλλιτεχνών

Σε λιγότερο από 24 ώρες το κλειστό στάδιο του Tae Kwon Do στο Φάληρο θα γεμίσει από εκατοντάδες fans του Mad, που θα ζήσουν από κοντά το απόλυτο μουσικό event της χρονιάς. Τα Mad Video Music Awards είναι πια γεγονός και όλα είναι έτοιμα για τη μαγευτική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στις 21:00.

Στο κόκκινο χαλί θα περπατήσουν όλοι οι celebrities αλλά και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες του κοινού που θα διεκδικήσουν βραβεία, αρκετοί από τους οποίους θα βγουν live on stage. Νωρίς χθες το απόγευμα στο Tae Kwon Do βρέθηκαν όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο μουσικό κομμάτι της βραδιάς.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάνννης η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, οι Vegas, οι Otherview, το νεανικό συγκρότημα Μέλισσες, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Demy, ο Stan, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ήβη Αδάμου, οι Onirama και άλλοι ανέβηκαν στη σκηνή και πραγματοποίησαν την πρόβα τους μαζί με τους χορευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 9η απονομή των Mad Video Music Awards θα μας μείνει αξέχαστη, μιας και τα περισσότερα live των καλλιτεχνών θα είναι άκρως αισθησιακά και σέξι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το πάρτι των Mad VMA θα αρχίσει αύριο νωρίς το απόγευμα, γύρω στις 17:00  με ένα preshow από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι Rider Nikki Ponte & Dimensions X, The Fade, Velvet Fire και Χρήστος Π. Επίσης θα υπάρχουν special activities και happenings προϊδεάζοντας για το τι θα ακολουθήσει στη μαγευτική βραδιά των Mad Video Music Awards.

Η μετάδοση των VMAS στην Κύπρο είναι μια προσφορά της cytamobile vodafone.

Stay Tuned!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
MAD VMA  |  Gossip  |  Celeb  |  People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση