ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Λιγνάδης: Η παράσταση με τα σεξουαλικά υπονοούμενα και η οντισιόν με 100 αγόρια από 10 έως 14 ετών

Τα σεξουαλικά υπονοούμενα και οι βωμολοχίες που έκαναν τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά τους και να φεύγουν στη μέση της παράστασης.

newsroom must

Λίγες μέρες μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την σύλληψή του μετά από ένταλμα που εκδόθηκε με την κατηγορία του «βιασμού κατά συρροήν», μαθαίνουμε πως το 2015 ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε οντισιόν με 100 αγόρια ηλικίας 10-14 ετών αναζητώντας τον «Μπίλι Έλιοτ» στο ομώνυμο μιούζικαλ.

Σύμφωνα με το protothema.gr η οντισιόν είχε πραγματοποιηθεί το διήμερο 6 – 7 Ιουνίου του 2015 στο γνωστό θέατρο και το ενδιαφέρον των νεαρών ηθοποιών ήταν μεγάλο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες 100 ήταν τα ανήλικα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 ετών που συνοδευόμενα από τους γονείς τους, οι οποίοι αδημονούσαν να τους δουν στη σκηνή με τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έλαβαν μέρος στην ακρόαση.

Ερωτηθείς για το αν παρατήρησε κάποια περίεργη συμπεριφορά από τον Δημήτρη Λιγνάδη προς τους ανήλικους ηθοποιούς, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του μιούζικαλ, δήλωσε: «Θεωρώ ότι η ερώτηση που μου κάνετε είναι σε λάθος βάση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και τίποτα παραπάνω».

Σύμφωνα με το protothema.gr, όταν το μιούζικαλ ανέβηκε, το κοινό που το παρακολούθησε σοκαρίστηκε λόγω των πολλών σεξουαλικών υπονοουμένων που εμπεριέχονταν στην παράσταση. Κάποιοι θεατές μάλιστα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν στα μέσα της παράστασης μην μπορώντας να αντέξουν το θέαμα. «Απλά απαράδεκτο έργο για μικρά παιδιά. Και όμως διαφημίζεται σαν το απόλυτο μιούζικαλ για τα παιδιά. Υπήρχαν πολλές βωμολοχίες και χυδαιότητες» αναφέρεται σε μια από τις δεκάδες κριτικές που φιλοξενούνται στην σελίδα του Αθηνοράματος για την εν λόγω παράσταση.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X