ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κώστας Μαρτάκης: “Έχω παντρευτεί δυο φορές”

Δέσποινα Άσπρου

Ο Κώστας Μαρτάκης παρά τα χρόνια που βρίσκεται στην δημοσιότητα, έχει καταφέρει να κρατήσει την ζωή του μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Ο τραγουδιστής πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα, στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και τους… δύο γάμους που έχει κάνει! Ο τραγουδιστής αστειευόμενος, αποκάλυψε πως παντρεύτηκε μια φορά στο νηπιαγωγείο και μια στο Δημοτικό!

Αναλυτικότερα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ποτέ έχει φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας, αστειευόμενος ο Κώστας απάντησε: «Όχι, δεν έχω φτάσει ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, έχω παντρευτεί δυο φορές. Η μία ήταν στο νηπιαγωγείο και η άλλη στην Α’ Δημοτικού. Δύο διαφορετικά πρόσωπα, τη Ζωή και τη Φωτεινή. Στο νηπιαγωγείο είχε έρθει τότε η μάνα μου να με πάρει και της είπε η δασκάλα: “Μισό λεπτό, παντρεύεται”. Έχω παντρευτεί δύο φορές».

Ο εντυπωσιακός τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει και για το δημοσίευμα που τον ενόχλησε. «Στην αρχή που με λέγανε «άφωνο», «ατάλαντο», «χοντρό», «στραβό», όλα αυτά, απλώς γέλαγα. Ήταν η εποχή που «κράζανε» πολύ: Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική, γιατί ακόμα κι αυτή, μπορεί να έχει μέσα και μια δόση αλήθειας, μπορεί να με εξελίξει».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X