ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κουδουνάρης: Θα επιμεληθεί τα looks της Kapsis

Όλα όσα αποκάλυψε η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Μαρία Καραμάνου

Η συνεργασία του Στέλιου Κουδουνάρη με την Silia Kapsis για τη Eurovision 2024 φαίνεται να είναι μια κίνηση που υπόσχεται να αφήσει εντύπωση, καθώς οι δημιουργίες του Κουδουνάρη είναι γνωστές για την ιδιαίτερη αισθητική και την κομψότητά τους. Ο Κουδουνάρης, που έχει καταξιωθεί στον χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, αναμένεται να προσφέρει στη Silia Kapsis εμφανίσεις που θα συνδυάζουν το στυλ με τη μοναδικότητα, ενισχύοντας την εικόνα της εκπροσώπου της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η επιλογή του Κουδουνάρη να επιμεληθεί τα looks της Kapsis στο Malmö Arena και σε επίσημες εμφανίσεις είναι ένδειξη της προσπάθειας της Κύπρου να δώσει έμφαση όχι μόνο στη μουσική παρουσίαση αλλά και στην οπτική απεικόνιση της εκπροσώπου της. Ο Κουδουνάρης, με την εμπειρία και την καλλιτεχνική του ματιά, είναι αναμφισβήτητα ικανός να δημιουργήσει σύνολα που θα τραβήξουν την προσοχή, να εντυπωσιάσουν και να προσθέσουν ένα επιπλέον στοιχείο ξεχωριστής λάμψης στη συνολική παρουσία της Silia Kapsis.

Η Eurovision είναι γνωστή για τις πολύχρωμες και ενίοτε υπερβολικές εμφανίσεις, πράγμα που αφήνει πολύ χώρο για δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Με τον Κουδουνάρη στο πλευρό της, η Kapsis έχει την ευκαιρία να ξεχωρίσει τόσο για την τραγουδιστική της ερμηνεία όσο και για την εμφάνισή της, δίνοντας έτσι μια πιο συνολική και εντυπωσιακή εικόνα στο κοινό της Eurovision.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ αναφέρει, «Το ΡΙΚ είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει αναθέσει στον καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας Στέλιο Κουδουνάρη, την εμφάνιση της Σίλιας Καψή για τη συμμετοχή της Κύπρου στον επικείμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κύπρος και το τραγούδι «Liar» θα εμφανιστεί 1η στον πρώτο ημιτελικό στις 7 Μαΐου «ανοίγοντας» ουσιαστικά τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS