ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα;

Η πρόγνωση του καιρού από το Τμ. Μετεωρολογίας

Σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το  βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, που κατά τις μεσημβρινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα ορεινά. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές και πτώση την Κυριακή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS