ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Κρίστη Παπαδοπούλου στο must Μαΐου

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Μάιο, στο νέο τεύχος must

Μετρώντας πάνω από δώδεκα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και διαθέτοντας μία ιδιαίτερη ομορφιά και μία λάμψη που πηγάζει από μέσα της, η Κρίστη Παπαδοπούλου αντιμετωπίζει με θετικότητα το κάθε αδιέξοδο και ετοιμάζεται να επανέλθει θεατρικά στην Κύπρο με μια «Μαύρη γαλότσα» που μας υπόσχεται πολύ γέλιο.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ, Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ
Ο αγαπημένος ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός του LOVE FM 100.7, μας εξηγεί γιατί έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει αυτό τον καιρό. Άλλωστε δεν είναι λίγο να εκδίδεται η πρώτη σου ποιητική συλλογή από ένα μεγάλο εκδοτικό οίκο της Ελλάδας και να ετοιμάζεσαι να μοιραστείς το θεατρικό σανίδι με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου σε μια καλοκαιρινή περιοδεία στην Κύπρο. 

ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ
Μιλήσαμε με ανθρώπους που ζουν καθημερινά σε έναν από τους ιστορικότερους δρόμους της Λευκωσίας και φωτογραφίσαμε σαγηνευτικές οπτικές γωνίες σπάνιας αστικής αρχοντιάς.

LIVING ON THE ECO SIDE OF LIFE
Μόδα της εποχής ή πραγματική ανάγκη; Η ζωή στη φετινή της πλευρά είναι οικολογική. Στον πραγματικό κόσμο, όχι τον virtual του κινητού μας.

ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
Δύο φίλες από τη Λευκωσία έχουν την πιο φανταστική ιδέα ever για τη δημιουργία πράσινων ταρατσών παντού στην Κύπρο.

WEEKEND GETAWAY
Το πακετάρισμα του σαββατοκύριακου γίνεται πιο εύκολο από ποτέ, αφού οι συνδυασμοί του Mix & Match είναι απεριόριστοι. Αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σας είναι το αγαπημένο σας τζιν, η ψάθινη τσάντα, το καπέλο και τα άνετα cool sneakers.

SOUL SEARCHING
Επαναφέρουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα εμπριμέ ρούχα με αυστηρά κοψίματα, για όλες εκείνες τις εμφανίσεις στην πόλη, αλλά και σε δείπνο στην ακρογιαλιά.

ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΔΟΣ ΕΧΕΙ CONCEPT
Έξι concept stores στην Κύπρο που έχουν αναγάγει την εμπειρία του shopping και του καφέ / φαγητού σε ιεροτελεστία. 

STUNNINGLY PERFECT FACE
Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα tinted αντηλιακά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Μάιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση