ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η συνάντηση που δεν έγινε ποτέ και τα σκοτεινά μυστικά του «Ορέστη»

Θεατής στο θρίλερ του «Ορέστη», ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί «παγωμένη» τις εξελίξεις της πρωτοφανούς υπόθεσης.
Επτά δολοφονίες, πέντε ενήλικες γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια, ένας καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος, ο Νίκος Μεταξάς, που φέρεται να κρυβόταν πίσω από το προφίλ του «Ορέστη».

Την Τρίτη (4/6) ανασύρθηκε και η τρίτη βαλίτσα της φρίκης από την «Κόκκινη λίμνη», εκεί όπου ο 35χρονος ομολόγησε ότι ξεφορτώθηκε τρεις εκ των επτά σορών.

Εντός της βαλίτσας πιστεύεται ότι βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης, Maricar Valdez Arquiola, βάσει, πάντα, της δικής του μαρτυρίας.

Maricar Valdez Arquiola

Η 31χρονη Maricar Valdez Arquiolla στις 13 Δεκεμβρίου του 2017 αποχώρησε από τον χώρο φιλικού της προσώπου για να βρεθεί με ένα άγνωστο πρόσωπο που θα τη μετέφερε ούτως ώστε να συναντήσει τον αδελφό του συντρόφου της, ο οποίος είχε αποβιώσει λίγες μέρες προηγουμένως.

Μία συνάντηση που δεν έγινε ποτέ…

Δύο ημέρες αργότερα η μητέρα της κατήγγειλε την εξαφάνισή της. Στις 23 Φεβρουαρίου 2018 εντοπίστηκε η άδεια προσωρινής παραμονής της Maricar στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία.

Όταν ο 35χρονος επανασυνελήφθη για τρίτη δολοφονία, οι Αρχές επικεντρώθηκαν στην υπόθεση της Maricar αφού εντόπισαν συγκεκριμένα τεκμήρια στην οικία του 35χρονου και τα οποία σχετίζονταν άμεσα με τη νεαρή.

Ο ύποπτος, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε τη συνάντηση, δίνοντας συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ομολόγησε τη διάπραξη επτά φόνων.

Οι φόβοι αναζωπυρώνονται

Τα ερωτήματα που εδώ και καιρό πλανιούνται σαν μαύρο σύννεφο πάνω από τις ανακριτικές έρευνες φούντωσαν περισσότερο την Τρίτη (4/6).

Πόσα είναι τελικά τα θύματα του Ορέστη;

Οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν τρεις γυναίκες οι οποίες συνομιλούσαν με τον φερόμενο «Ορέστη» σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών.

Οι εν λόγω γυναίκες δεν έχουν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα και η Αστυνομία ερευνά κατά πόσον έχουν φύγει από την Κύπρο ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Τελικά, ο Νίκος Μεταξάς κρατά και άλλα κρυμμένα σκοτεινά μυστικά;

ΠΗΓΗ:24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X