ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η στιγμή που φίλοι και συγγενείς του Κυπριανού τον αποχαιρετούν χαμογελαστοί συγκλονίζει

Η φωτογραφία από την κηδεία του 23χρονου Κύπριου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη

newsroom must

Λίγες ημέρες μετά το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Κυπριανό που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία από την ημέρα της κηδείας του και πραγματικά, συγκλονίζει.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς πιο κάτω, συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι ντυμένοι στα λευκά και πλαισιώνουν χαμογελαστοί και γεμάτοι αγάπη το φέρετρο με την σορό του άτυχου νεαρού, έχοντας στα χέρια τους φωτογραφίες του. Το μήνυμα που στάλθηκε την ημέρα εκείνοι ήταν: «Δεν τον κηδεύουμε σαν νεκρό, αλλά σαν άνθρωπο που πήγε στη Βασιλεία του Θεού» είχε δηλώσει ο ιερέας Χριστόδουλος Παπαϊωάννου.

Να θυμίσουμε ότι η κηδεία του 23χρονου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου και παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αρχηγοί κομμάτων και πλήθος κόσμου.

Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο πατέρας του Κυπριανού, ιερέας Χριστόδουλος Παπαϊωάννου όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το σώμα του το έπλυνα εγώ ο ίδιος. Το πρόσωπό του μπορείτε να δείτε ότι έχει αρκετούς μώλωπες. Αλλά είναι ολόκληρο το σώμα του. Εμάς μας έσκασαν εκεί ότι θα βρίσκαμε κάτι κομμάτια. Δεν μας τον δείξανε στην Ελλάδα, δεν το επέτρεψαν να το δούμε. Τον είδαμε μόλις χθες. Είναι ακέραιο το σώμα του. Είναι μαρτυρικό όμως το σώμα του. Πολλές πληγές. Για αυτό λοιπόν μαρτυρικά μπήκε στον χώρο του φωτός του Θεού. Γιε μου ανθρωπίνως σπαράζουμε και εγώ και η μάνα σου και τα αδέλφια σου. Και όλοι όσοι σε γνωρίζουν και σε αγαπούν. Ο Θεός γιε μου να αναπαύσει την ψυχή σου στη χώρα των ζώντων. Αιωνία σου η μνήμη. Μνημόνευε και εσύ εμάς από εκεί που βρίσκεσαι».

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου, ήταν το τρίτο από τα έξι παιδιά του ιερέα της κοινότητας Αυγόρου πατήρ Χριστόδουλου και είχε ταξιδέψει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του στην Άνδρο, μέσω Αθήνας με σκοπό να ευλογήσουν τα στέφανα του γάμου τους, που είχε οριστεί για τις 27 Αυγούστου του 2023.

Δείτε την φωτογραφία εδώ.

Με πληροφορίες και φωτογραφία από protothema.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS