ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μόνος και απομονωμένος στη φυλακή ο μοιραίος σταθμάρχης

Το πρώτο επισκεπτήριο και όσα έγιναν γνωστά για την παραμονή του στη φυλακή.

Τρεις νέοι κατηγορούμενοι προστίθενται στην δικογραφία για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος κατά του επιθεωρητή του ΟΣΕ και δύο σταθμαρχών του Σταθμαρχείου Λάρισας για πράξεις και παραλείψεις τους που σύμφωνα με τα στοιχεία της ανακρίτριας Λάρισας επέδρασαν στην καταστροφή το μοιραίο βράδυ.

Σε βάρος των τριών συγκατηγορουμένων, πλέον, του 59χρονου σταθμάρχη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα ίδια αδικήματα με εκείνα που βαρύνουν και τον 59χρονο προσωρινά κρατούμενο και περιλαμβάνουν το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών από την οποία προέκυψε θάνατος, καθώς και για τα αδικήματα των ανθρωποκτονιών και σωματικών βλαβών κατά συρροή που είναι πλημμελήματα.

Οι διώξεις ασκήθηκαν κατά του επιθεωρητή του ΟΣΕ που όρισε τις βάρδιες της επίμαχης νύχτας αφήνοντας στον κομβικό σταθμό τον χωρίς εμπειρία σταθμάρχη της Λάρισας και κατά δύο σταθμαρχών που όφειλαν να είναι παρόντες στο πόστο τους έως τις 11:00, πλην όμως έφυγαν νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου τους.

Η διεύρυνση του κύκλου των κατηγορουμένων έρχεται μία ημέρα πριν τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών Λάρισας, που αναμένεται να εγκρίνει την αναβάθμιση της έρευνας και να ορίσει δύο εφέτες ειδικούς ανακριτές για την ταχύτερη διενέργεια της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν, διάφορα δημοσιεύματα έρχονται στην επιφάνεια και αποκαλύπτουν πώς είναι οι μέρες του 59χρονου προσωρινά κρατούμενη σταθμάρχη.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, ο μοιραίος σταθμάρχης βρίσκεται σε ένα κελί των φυλακών της Λάρισας, με τρεις ηλικιωμένους κρατούμενους και αφού πέρασε εξέταση από ειδικό ψυχολόγο, για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει προβληματα, τοποθετήθηκε ο μοιραίος σταθμάρχης των Τεμπών.

Βάση του πιο πάνω ρεπορτάζ, ο ίδιος είναι όλη μέρα μόνος του και απομονωμένος σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου και περνάει τις ώρες του σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του.

Να θυμίσουμε ότι ο ανεπαρκής σταθμάρχης των Τεμπών κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέος για την τραγωδία που συγκλόνισε τους πάντες και άφησε 57 νεκρούς - κυρίως νέα παιδιά.

Αυτή την στιγμή, ο 59χρονος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του πραγματικότητα, ενώ η διεύθυνση των φυλακών έκρινε πως θα έπρεπε να μπει σε κελί με άτομα προχωρημένης ηλικίας και "ελαφρά" αδικήματα, καθώς ο κίνδυνος για επιθέσεις είναι τεράστιος.

Βάση της ίδιας πηγής, είναι ήσυχος και δεν δημιουργεί προβλήματα, ενώ το  πρώτο επισκεπτήριο που δέχθηκε ηταν απο τη σύζυγο του η οποία του πήγε ρούχα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και protothema.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS