ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα της Ιφιγένειας Μήτσκα μετά το δυστύχημα

«Άκουσα πολλά, άλλα αλήθεια, άλλα ψέματα. Προσπαθώ να τα ξεκαθαρίσω»

Μαρία Σάββα

Μια πε΄ριπου βδομάδα μετά το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπτη, με 57 άτομα να έχασαν την ζωή τους,ο πατέρας της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα που ήταν ανάμεσα στα θύματα, μίλησε για πρώτη φορά για τον άδικο χαμό της κόρης του και συγκλόνισε τους πάντες.

«Πέρασαν οι ώρες και οι μέρες και είμαι καλύτερα. Η μητέρα της έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και η άλλη κόρη μου που είναι λεχώνα. Το διαχειρίζονται» είπε αρχικά προσθέτοντας ότι, «Δεν έχει έρθει κανένας για βοήθεια. Ούτε ψυχολόγος. Ούτε τίποτα, κανένας. Οι μόνοι που μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πολύ, ήταν κάποιες κυρίες ψυχολόγοι, όταν πήγαμε να παραλάβουμε τη σορό».

«Άκουσα πολλά, άλλα αλήθεια, άλλα ψέματα. Προσπαθώ να τα ξεκαθαρίσω. Σίγουρα έφταιξαν οι άνθρωποι. Το ανθρώπινο λάθος όμως αποδείχτηκε ότι μπορούσε να διορθωθεί. Δεν έχω κινητό, δεν ήθελα να μιλάω και με κανέναν, εμένα προσωπικά δεν με ζήτησε κανείς να μου πει κάτι» είπε στη συνέχεια.

Μιλώντας στην συνέχεια για τον σύντροφο της Ιφιγένειας, ο πατέρας της είπε ότι τραβάει τον δικό του Γολγοθά κάνοντας έκκληση να μην ενοχλούν την οικογένειά του. «Το κορίτσι μου πάει… Τώρα τι άλλο να σας πω… Μην ενοχλείτε την άλλη οικογένεια. Ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία, αυτό ήταν η Ιφιγένεια. Μου έφαγαν το παιδί μαζί με όλα τα άλλα. Μην αποποιηθεί κανένας την ευθύνη».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS