ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι γυναίκες στο Βερολίνο θα μπορούν να κολυμπούν στις πισίνες γυμνόστηθες

Ο νέος νόμος που εφάρμοσε το Βερολίνο σε μία προσπάθεια να καταπολεμηθούν οι διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών

Ζωή Τουτουντζίδου

Ένα βήμα πιο κοντά στην καταπολέμηση των διακρίσεων των δύο φύλων και κυρίως απέναντι στις γυναίκες έκανε το Βερολίνο, ανακοινώνοντας ότι οι γυναίκες μπορούν πλέον να κολυμπούν γυμνόστηθες στις πισίνες εφόσον το επιθυμούν.

Η απόφαση αυτή μπορεί εύλογα να θεωρηθεί το πρώτο βήμα της γερμανικής πρωτεύουσας στην καταπολέμηση των φυλετικών διαφορών ανάμεσα στις γυναίκες και τους άνδρες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αλλαγή αυτή στην νομοθεσία σχετικά με την ένδυση των γυναικών στον χώρο των πισινών έγινε μετά από απαίτηση κολυμβήτριας, η οποία είχε προσφύγει στην υπηρεσία καταπολέμησης των διακρίσεων του Βερολίνου επειδή οι άνδρες επιτρεπόταν να κολυμπούν στις πισίνες με ακάλυπτο το στήθος, αλλά οι γυναίκες όχι.

Μετά από εξέταση της αρμόδιας αρχής το αίτημα της έγινε αποδεκτό, με την ανακοίνωση της διευθύντριας να αναφέρει τα εξής «Η κολύμβηση με ακάλυπτο το στήθος θα επιτρέπεται στο μέλλον για όλες τις γυναίκες ή για τα πρόσωπα που έχουν γυναικείο στήθος. Η υπηρεσία διαμεσολάβησης κατά των διακρίσεων του Βερολίνου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση αυτή. Τώρα θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτός ο κανόνας και να μην εκδιώκονται ή να απαγορεύεται η πρόσβαση».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS