ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μαυρογιάννη μαζί με την σύζυγό του & όσα η ίδια είπε

Συγκινημένη τον φίλησε στον ώμο και έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις για τον υποψήφιο πρόεδρο.

Δέσποινα Άσπρου

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, έχοντας για πρώτη φορά δημόσια στο πλάι του την Αμερικάνα Συριακής καταγωγής σύζυγό του, Lena Shamoun και τα παιδιά του άσκησε το μεσημέρι της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η Δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή. Σήμερα στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Δεν είναι η ώρα να υπάρχουν διχασμοί». Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας προς την Καίτη Κληρίδου δείχνουν πολιτικό ήθος ο κ. Μαυρογιάννης απάντησε: «Όχι». Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι «όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα είμαστε νικητές».

Φορώντας ένα μαύρο μακρύ παλτό και μαύρο σύνολο μαζί με oversized γυαλιά ηλίου, έκλεψε την παράσταση ενώ συγκινημένη και σκύβοντας στο πλευρό του σημείωσε: "Πιστεύω πως ο Ανδρέας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, θα κάνει τα πάντα για την Κύπρο".

Μια από τις πιο συγκινητικές και όμορφες στιγμές, ήταν το φιλί που έδωσε η πρώην πεθερά του Ανδρέα Μαυρογιάννη, Αθηνά, στη νέα του σύζυγος - γεγονός που αποδεικνύει τις καλές σχέσεις που έχει η οικογένεια μαζί της.

Να θυμίσουμε πως πολύ λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την σύζυγο του Ανδρέας Μαυρογιάννη, Lena Shamoun, καθώς ο ίδιος επέλεξε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στην ουσία, όπως είπαμε και προηγουμένως, αυτή είναι η πρώτη φορά που την είδαμε δημόσια στο πλάι του. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε για αυτήν μέχρι στιγμής είναι το ότι ζει στη Νέα Υόρκη και ασχολείται επαγγελματικά με την διδασκαλία, με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να εγκαταλείψει τα παιδιά της στα ξαφνικά προκειμένου να βρεθεί στην προεκλογική εκστρατεία του Μαυρογιάννη.

«Το πρόγραμμά της καθορίζεται από το πρόγραμμα του σχολείου, είναι πάρα πολύ συνεπής και αγαπά πάρα πολύ την δουλειά της. Δεν είναι εύκολο να περιμένουμε από μια δασκάλα να εγκαταλείπει τα παιδιά, είναι σαν τα παιδιά της - οι μαθητές της» πρόσθεσε ο ίδιος αναφερόμενος στο ίδιο ζήτημα, στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, πέρα από τα πιο πάνω, δεν δίστασε να αποκαλύψει στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου στον Love Fm 100.7, ότι η σύζυγός του δεν ήταν σύμφωνη με την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Κύπρου. «Η γυναίκα μου δεν είναι και πολύ ευτυχισμένη που κατεβαίνω για πρόεδρος και νομίζω είναι η μόνη φυσιολογική αντίδραση» σημείωσε, ενώ αποκάλυψε πως στην περίπτωση εκλογής του, στην αρχή η ίδια θα είναι long distance και μετά ο ίδιος ευελπιστεί να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο, χωρίς τίποτα όμως να είναι δεδομένο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS