ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα σχόλια του Χριστοδουλίδη για την επόμενη ημέρα & το chic look της συζύγου του

Στην κάλπη μαζί με τις γυναίκες της ζωής του ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Δέσποινα Άσπρου

Μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε στο Ά Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου σημείωσε: «Μόλις άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα σε μια πολύ σημαδιακή μέρα για εμένα. Ο κυπριακός λαός γνωρίζει, αντιλαμβάνεται και ξέρει πάρα πολύ καλά πιο είναι το διακύβευμα των εκλογών. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του κυπριακού λαού. Επιθυμεί να δημιουργηθεί ελπίδα και προοπτική. Να υπάρξει μια μαζική συμμετοχή στις κάλπες. Η αποχή δεν είναι επιλογή. Πιο σημαντική η επόμενη μέρα των εκλογών, να μας βρει ενωμένους. Οι προκλήσεις δεν έχουν ούτε πολιτικό χρώμα ούτε ιδεολογική προέλευση. Να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προσδοκίες του κυπριακού λαού. Τα προβλήματα και οι προκλήσεις θέλουν κοινές προσεγγίσεις. Να διασφαλίσουμε τη συλλογικότητα που είναι απαίτηση του κυπριακού λαού».

Βλέποντας τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από την εμφάνιση της οικογένειας στις κάλπες, δεν μπορέσαμε να μην εστιάσουμε και στην στυλιστική επιλογή της συζύγου του Νίκου Χριστοδουλίδη, Φιλίππας Καρσερά αφού για άλλη μια φορά ήταν ιδιαίτερα κομψή και λαμπερή. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα off white ζιβάγκο τοπ, ενώ το παλτό της στις αποχρώσεις του γαλάζιου ήταν πραγματικά μια εντυπωσιακή επιλογή και σίγουρα, αν λάβουμε υπόψη ότι το χρώμα αυτό ταυτίζεται με την εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και την αφοσίωση, θεωρούμε πως κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν.

Εξίσου σικάτος ήταν και ο υποψήφιος Πρόεδρος, ο οποίος για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του επέλεξε να φορέσει σκούρο μπλε κουστούμι.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS