ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Τα σπάνια στιγμιότυπα με την σύζυγό του

Δείτε την σπάνια φωτογραφία που εντοπίσαμε.

Γύρω από το όνομα της συζύγου του υποψήφιου προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη επικρατεί ένα μυστήριο, αφού μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια στο πλευρό του κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ οι δηλώσεις που έχει κάνει γι' αυτήν είναι ιδιαίτερα περιορισμένες.

Αν και σίγουρα η επιθυμία του Ανδρέα Μαυρογιάννη να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα σεβαστή, ΄όπως βέβαια και η επιθυμία του να προστατεύσει την σύζυγό του, δεδομένου του ότι ίσως εκλεχθεί πρόεδρος της δημοκρατίας την ερχόμενη Κυριακή, δεν μπορούμε να μην αναζητήσουμε μερικές πληροφορίες ή και στιγμιότυπα, με την σύζυγό του, η οποία ενδεχομένως να γίνει η Πρώτη Κυρία του νησιού μας. Ένας ρόλος, ιδιαίτερα κρίσιμος και σημαντικός.

Αναφερόμενος στην σύζυγό του Lena Shamoun Μαυρογιάννη κατά την διάρκεια συνέντευξής του το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου στον Love Fm 100.7 αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο λόγος που δεν την έχουμε δει ποτέ μας, είναι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αμερική, όπου και ζει μόνιμα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είναι καθηγήτρια και σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο, δεν μπορεί ξαφνικά να τα εγκαταλείψει όλα.  

«Το πρόγραμμά της καθορίζεται από το πρόγραμμα του σχολείου, είναι πάρα πολύ συνεπής και αγαπά πάρα πολύ την δουλειά της. Δεν είναι εύκολο να περιμένουμε από μια δασκάλα να εγκαταλείπει τα παιδιά, είναι σαν τα παιδιά της - οι μαθητές της» πρόσθεσε ο ίδιος αναφερόμενος στο ίδιο ζήτημα, στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, πέρα από τα πιο πάνω, δεν δίστασε να αποκαλύψει στον Τάσο Τρύφωνος και στην Χριστιάνα Αρτεμίου, ότι η σύζυγός του δεν ήταν σύμφωνη με την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Κύπρου. «Η γυναίκα μου δεν είναι και πολύ ευτυχισμένη που κατεβαίνω για πρόεδρος και νομίζω είναι η μόνη φυσιολογική αντίδραση» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, αν εφόσον ο ίδιος εκλεγεί πρόεδρος, τα πράγματα σχετικά με την Πρώτη Κυρία, θα είναι και πάλι κάπως περίπλοκα, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το αν θα έρθει μόνιμα στην Κύπρο. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ως Πρώτη Κυρία «στην αρχή θα είναι long distance, δεν μπορεί να μετακομίσει από την μια μέρα στην άλλη, αλλά, μετά την σχολική χρονιά κάτι θα αλλάξει. Από την μια θα ήθελα να ήταν μαζί μου, απ’ την άλλη ακόμη και στον άνθρωπό σου δεν μπορείς να επιβάλεις τις επιλογές σου».

Πέρα από τις ελάχιστες δηλώσεις που έχουμε γι' αυτήν, ακόμη πιο λίγα είναι τα κοινά τους στιγμιότυπα. Εμείς, ωστόσο, εντοπίσαμε μερικές κοινές τους εικόνες από το 2021, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Πελλαπαϊσιώτη και σε αυτές, τους βλέπουμε πολύ ερωτευμένους και ευτυχισμένους. Υποθέτουμε ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν στην Αμερική στο πλαίσιο δείπνου που έλαβε χώρα  από την Ομοσπονδία Κυπριακών Αμερικανικών Οργανώσεων και "το παρών" τους στην εκδήλωσή είχαν δώσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μαζί με την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση