ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Η μόδα Στηρίζει τη Europa Donna Κύπρου»

Στο σπίτι του Ιταλού Πρέσβη, στην γνωστή οδό Γλάδστωνος στη Λευκωσία, έλαβε μέρος η επίδειξη μόδας για ενίσχυση των προγραμμάτων της Europa Donna Κύπρου.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ιταλός Πρέσβης και η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, Στέλλα Κυριακίδου, μας υποδέχτηκαν στην είσοδο του αρχοντικού στην γνωστή οδό της Λευκωσίας για να απολαύσουμε ένα μοναδικό fashion show φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ηθοποιό Εμμανουέλα Χαραλάμπους, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην περσινή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Ελένη η Πόρνη».  Εκεί, στην καταπληκτική έναρξη της βραδιάς, η Εμμανουέλα Χαραλάμπους πήρε ρόλο ιέρειας και  μάγεψε τους πάντες με τον contemporary χορό της και τους μαγικούς ήχους του βιολιού της.

Η κυρία Στέλλα Κυριακίδου για πρώτη φορά έκανε νύξη για τον κίνδυνο που διατρέχουν και οι άντρες για τον καρκίνο του μαστού και διαφώτισε το κοινό δίνοντας ενημερωτικό δελτίο. Παρουσιάστρια της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Κατερίνα Χριστοφίδου, όπου η ίδια εμφανίστηκε με φόρεμα από την boutique Tiffany.

Ο Πρέσβης της Ιταλίας, κύριος Alfredo Bastianelli και η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, κυρία Στέλλα Κυριακίδου

Τα μοντέλα από το πρακτορείο Diva εμφανίστηκαν με ρούχα από τις boutiques, Amicci, Cara, Moda In, Splash και Tiffany ενώ χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς ήταν ο ANT1.

Πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών τους στο φαντασμαγορικό φιλανθρωπικό fashion show, ανάμεσα τους και κυρίες από την κοσμική ζωή του τόπου, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, συμβάλλοντας έτσι όλοι στην ενίσχυση των προγραμμάτων της Europa Donna Κύπρου.

Ισμήνη Παπακώστα, Βαλεντίνα Τσίγκη και Μικαέλα Μέσσιου

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X