ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η κόρη του George Bush παντρεύτηκε, και φόρεσε το πιο safe νυφικό

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ George Bush, πάντρεψε την κόρη του Barbara  με τον αγαπημένο της, Craig Coyne την προηγούμενη Κυριακή.

Η τελετή έγινε στο Κεντάκι, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, και η νύφη έκλεψε την παράσταση με το λιτό αλλά παράλληλα κομψό νυφικό της, δια χειρός Vera Wang.

To minimal μεταξωτό νυφικό της που άφηνε αποκαλυπτικό το μέρος της πλάτης, είναι μια safe επιλογή που βγάζει πάντα όλες τις νύφες ασπροπρόσωπες.

Η νύφη φορούσε ένα βραχιόλι από τη γιαγιά της, το οποίο της είχε δωρίσει ο σύζυγός της για τη 70η τους επέτειο, αλλά και ένα ζευγάρι μπλε σκουλαρίκια Larkspur & Hawk από την δίδυμη αδερφή της Jenna Bush Hager, τηρώντας το ρητό ''Something old,something new,something borrowed,something blue''.

O πρώην πλανητάρχης δημοσίευσε μερικές εικόνες από τον γάμο της κόρης του, δείχνοντας την περηφάνια του γι'αυτήν.

«Η Barbara πήρε το όνομά της από μία μοναδική και δυνατή γυναίκα – και αυτό επειδή και η ίδια είναι μοναδική και δυνατή. Η Laura Bush κι εγώ είμαστε υπερήφανοι για τη συμπονετική, τολμηρή, άγρια, ευγενική, έξυπνη και αγαπημένη κόρη μας. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλοσωρίζουμε τον  Craig Coyne στην οικογένειά μας»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση