ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λεοπάρ φόρεμα, cow-boy μποτάκια και χρυσά κοσμήματα
 

Η Έβελυν Καζαντζόγλου στο must Ιουνίου

Τη βλέπεις, την ξέρεις, τη γνωρίζεις όμως; Η Έβελυν Καζαντζόγλου, μιλά για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, το μέλλον στην Κύπρο, τη παρουσίαση του MTN MadWalk 2016, τα νέα της projects και γενικά όλα όσα έγιναν στον κόσμο της τον τελευταίο χρόνο, μέσα σε, περίπου, δύο χιλιάδες λέξεις.

Instawars! Ποια Κύπρια ζηλεύεις για την ομορφιά της; Με ποιαν θα ήθελες να πας ταξίδι; Ποιας θα έκλεβες την γκαρνταρόμπα; Η ομάδα του must επέλεξε οκτώ εγχώρια social girls και ζήτησε από εκατό γυναίκες να διαλέξουν αυτές που κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση σε Instagram, Facebook και Snapchat.

Και ο Dior ξαναέπλασε τη γυναίκα. Εβδομήντα σχεδόν χρόνια μετά το θρυλικό New Look του Christian Dior, το Μουσείο Dior αφιερώνει μια τεράστια έκθεση στις μούσες του οίκου, από τη Marilyn Monroe και την Grace Kelly μέχρι τη Rihanna και την Jennifer Lawrence.

Rendez-vouz avec Nikos Aliagas. Παρόλο που ζει στη Γαλλία δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες του και τις τιμά με κάθε ευκαιρία. Ο Νίκος Αλιάγας, εκτός όλων των άλλων, ασχολείται ενεργά με τη φωτογραφία και, πρόσφατα, πήγε ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας την πρώτη του έκθεση στο Conciergerie στην Πόλη του Φωτός.

Gossip talks. Αγαπάμε τα αστέρια της αμερικανικής σόουμπιζ. Τα οικογενειακά δε σκάνδαλα που ξεσπούν τα αγαπάμε περισσότερο. Εμείς απλά σας παραθέτουμε τα πιο σπαρταριστά. Σκηνοθετημένα ή πραγματικά, εσείς θα το κρίνετε.

Vive la France! Μια πόλη βγαλμένη από παραμύθι, όπου κάποιες νεράιδες, υπό τον ήχο του «Non, je ne regrette rien», δημιούργησαν οίκους μόδας, icons και αξέχαστες μούσες. Το Παρίσι είναι ρομαντικό, με καλλιτεχνικές ανησυχίες, ντύνεται με τις τάσεις της μόδας και εκτιμά το καλό φαγητό, αγαπά τη ζωή, επαναστατεί, είναι ερωτεύσιμο.

Ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους σεφ στο Παρίσι είναι Κύπριος. Συναντήσαμε τον Αντρέα Μαυρομμάτη για μια δική του, ξεχωριστή «ξενάγηση» στην ομορφότερη πόλη της Ευρώπης.

Ο έρωτας γεννήθηκε καλοκαίρι. Οι ερευνητές μας ζητούν να ξεχάσουμε πως το καλοκαίρι είναι άμεσα συνδεδεμένο μόνο με ερωτικές περιπέτειες, οι οποίες δεν πρόκειται να «ευδοκιμήσουν» μετά το πέρας του, και να στρέψουμε την προσοχή μας στις δικές τους αλήθειες. Αξίζει να τους ακούσουμε;

Νέα πρόσωπα, νέες τάσεις καλοκαιρινές και όλα όσα πρέπει να ξέρεις, να δεις και να κάνεις αυτό το καλοκαίρι.

Η beauty editor έψαξε, βρήκε και μας προτείνει τα καλύτερα αντηλιακά που θα μας χαρίσουν το ωραιότερο μαύρισμα γι’ αυτό το καλοκαίρι, αλλά και την προστασία που απαιτεί η επιδερμίδα μας.

Το must Ιουνίου κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση