ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Επιστρέφει η σκόνη - στους 27 βαθμούς σήμερα

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ωστόσο από την Πέμπτη, αναμένεται να επικρατεί ασθενής ψηλή πίεση. Από την Παρασκευή και μετά, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη.

Αρχικά σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με κατά τόπους αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, ιδιαίτερα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα νότια, στα ανατολικά και πιθανό και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά, κυρίως στα παράλια, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Σταδιακά, θα παρατηρούνται και αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σύντομα καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα νότια, στα ανατολικά και στο εσωτερικό.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, ωστόσο μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να βρεθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
καιρός  |  νέα  |  κύπρος  |  weather  |  cyprus  |  news  |  σκόνη  |  θερμοκρασία  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση