ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Το μυστικό της Jennifer Aniston για υγιή μαλλιά

Η συμβουλή της διάσημης ηθοποιού

Μαρία Σάββα

Είναι η αγαπημένη μας "φίλη" από το Friends και ένα από τα μεγαλύτερα icons της ομορφιάς. Η Jennifer Aniston διατηρεί τον τίτλο του hair icon εδώ και δεκαετίες, και ο λόγος είναι απλός: τα μαλλιά της πάντα είναι λαμπερά και υγιή.

Από το επίσημο κούρεμα "The Rachel" μέχρι τις σημερινές της εμφανίσεις, η Aniston έχει πάντα καταφέρει να εντυπωσιάζει τους fans της με τα μαλλιά της. Και το μυστικό της; Η ίδια αποκαλύπτει πως η βασική της αρχή είναι να μένει μακριά από τα εργαλεία με θερμότητα.

"Το σεσουάρ, η πρέσα και το σίδερο για μπούκλες θα καταστρέψουν τα μαλλιά σας", αναφέρει. "Όταν τα υποβάλλουμε σε τεχνικές επεξεργασίες και συχνές βαφές, αυτό τα βλάπτει. Αντιστέκομαι όσο το δυνατόν περισσότερο στη θερμότητα και φροντίζω τα μαλλιά μου καθημερινά με τα προϊόντα LolaVie".

Τι είναι λοιπόν τα LolaVie; Πρόκειται για την εταιρεία με προϊόντα μαλλιών που δημιούργησε η ίδια η Aniston, αφού εργάστηκε πάνω σε αυτήν για χρόνια. Η πηγή έμπνευσής της; Η ανάγκη να αποκαταστήσει την υγεία των μαλλιών της, μια ανάγκη που άφησε το στίγμα της σε όλα τα προϊόντα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση