ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Η απάντηση του Big Brother για τη διαρροή ροζ βίντεο

Το κανάλι έχει προβεί ήδη σε νομικές ενέργειες μέσω των δικηγόρων του για την επίλυση του θέματος

Ζωή Τουτουντζίδου

Λίγες μέρες μετά και την προβολή ροζ βίντεο στο Big Brother, το κανάλι του ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνεται να προσπαθεί να ανασυγκροτήσει και να τοποθετηθεί κατάλληλα βγάζοντας δημόσια ανακοίνωση για το θέμα. Ουσιαστικά, δηλώνει ότι ουδεμία εμπλοκή δεν είχε με την συγκεκριμένη προβολή του βίντεο και ότι ήταν προϊόν αθέμιτης «υποκλοπής», σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση. Ενώ έχει προβεί σε νομικές ενέργειες μέσω των δικηγόρων του για την επίλυση του θέματος.
«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.
Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση