ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Amber Heard έγινε μαμά για πρώτη φορά

«Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου»

newsroom must

Όλο και περισσότερες γυναίκες αποκτούν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους και πλέον αναμεσά τους η 35χρονη ηθοποιός Amber Heard. Η ίδια ανακοίνωσε χθες Πέμπτη 1 Ιουλίου, τα χαρούμενα νέα με μια φωτογραφία στο Instagram.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Αγκαλιά με την κόρη της λοιπόν, που είναι μόλις 12 εβδομάδων και ακούει στο όνομα Oonagh Paige, η Αmber έγραψε στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη των πεπρωμένων μας με αυτόν τον τρόπο», προσθέτοντας: «Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι φυσιολογικό να μην θέλουμε ένα γάμο για να έχουμε μια κούνια. Ένα μέρος μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν ανήκει σε κανέναν»

H διάσημη ηθοποιός ολοκλήρωσε την ανακοίνωσή της: «Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Το όνομα της μικρής είναι παρμένο από την μητέρα της Amber, Paige, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Μάιο: «Είμαι πολύ λυπημένη και συντετριμμένη από την απώλεια της μαμάς μου, Paige Heard. Μας άφησε πολύ νωρίς, συγκρατώντας τη μνήμη της όμορφης, απαλής ψυχής της. Θα μου λείψει από τα βάθη της καρδιάς μου για πάντα», είχε γράψει σε μια σχετική ανάρτηση εκείνο το διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS