ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η άγνωστη αδερφή της Καρολάιν και η συγκινητική ανάρτηση μετά το έγκλημα

newsroom must

Το έγκλημα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τα στοιχεία στην ομολογία του 33χρονου πιλότου ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του, Καρολάιν.

Η υπόθεση αυτή συνεχίζει να απασχολεί καθώς πολλές πτυχές της ιστορίας βγαίνουν στην επιφάνεια. Στην εκπομπή “T-Live”, η δημοσιογράφος Έφη Κουλοχέρη αποκάλυψε την ετεροθαλή αδερφή της Καρολάιν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αδερφή της Καρολάιν, ονομάζεται Ντόνα κατάγεται από τις Φιλιππίνες, είναι 38 ετών παντρεμένη και έχει 3 παιδιά.

Ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα το 1991 όταν ήταν 8 ετών. Μετά τις σπουδές της στη ζωγραφική στην Ελλάδα, σε ηλικία 24 ετών έφυγε για τις Φιλιππίνες. Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι δύο αδερφές αν και βρίσκονταν μακριά, ήταν πολύ δεμένες και επικοινωνούσαν συχνά μέσω των social media. Η Ντόνα πριν και μετά από την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκανε κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Η μοναδική μου αδερφή, η καλύτερή μου φίλη. Σ’ αγαπώ Καρολάιν», έγραφε μία από τις αναρτήσεις της. "Δικαιοσύνη για την Καρολάιν", έγραψε λίγες μέρες αργότερα.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρο το ρεπορτάζ για την αδελφή της Καρολάιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση