ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ευδοκία: «Tο Ζάρι της Σάττι είναι ένας αχταρμάς»

«Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, φαίνεται σαν να μην είχε έμπνευση», τόνισε η τραγουδίστρια.

Μαρία Καραμάνου

Η Ευδοκία Λέκκα, γνωστή για τις αιχμηρές της απόψεις, πρόσφατα μίλησε για την επερχόμενη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, εκφράζοντας ανοικτά τη δυσαρέσκειά της για το τραγούδι «Ζάρι». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Λέκκα χαρακτήρισε το κομμάτι ως «αχταρμά» και υποστήριξε ότι αυτό δεν διαθέτει καθαρή αρχή, μέση ή τέλος, ενώ ενδεχομένως η έλλειψη έμπνευσης να ήταν σκόπιμη για να προκαλέσει απορίες και συζητήσεις.

Μάλιστα, δήλωσε πως, «Δεν νομίζω ότι το τραγούδι έχει ενδιαφέρον. Μου φαίνεται ότι είναι ένας αχταρμάς. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Φαίνεται σαν να μην είχε έμπνευση. Βέβαια, ίσως έχει γίνει και στοχευμένα αυτό, για να δημιουργήσει αυτές τις απορίες». 

Ακόμη, η Ευδοκία αναφέρθηκε στη Eurovision ως ένα είδος θεαματικού πανηγυριού, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για διαγωνισμό που επικεντρώνεται στην καλλιτεχνική ποιότητα, αλλά μάλλον στο να προκαλεί και να διασκεδάζει το κοινό. Η κριτική της Λέκκα ίσως αντανακλά μια ευρύτερη αντίληψη για τη φύση του διαγωνισμού, ο οποίος έχει επικριθεί και επαινεθεί για την ξεχωριστή του ταυτότητα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκλεισε, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Είναι ένα ωραίο πανηγύρι η Eurovision, να πάει εκεί και να "προκαλέσει", οπότε και να αρέσει. Η Eurovision δεν είναι διαγωνισμός που θα πας και θα δείξεις την καλλιτεχνική σου ποιότητα». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση