ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Μαρία Κορτζιά στο must Αυγούστου

Από τις πιο φρέσκιες παρουσίες στον χώρο των Μέσων, η Μαρία Κορτζιά, γεμάτη ενέργεια, ξεκίνησε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη ζωή της, σαν μέλος της μουσικής οικογένειας του Deejay 93.5.

BBQ OClock. Καπνός, φωτιά, κρέας, η αρχαιότερη μέθοδος μαγειρέματος, ευκαιρία για χαλαρή κοινωνικοποίηση. Σου δίνουμε ιδέες για το πώς θα ντυθείς, πως θα διακοσμήσεις τον χώρο και, φυσικά, τις συνταγές για το καλύτερο μπάρμπεκιου πάρτι.

Casual Sex ή Έρωτας; Πενήντα άντρες και πενήντα γυναίκες δίνουν τις δικές τους απαντήσεις, χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις;

Τα λέμε στο Ρίο! Τι να κάνετε, τι να δείτε και τι να φάτε στην πόλη όπου θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον Αύγουστο.

Χρυσή αναδρομή. Από την πρώτη συμμετοχή της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980, μέχρι τους πιο πρόσφατους, συναντήσαμε τέσσερις αθλητές που μας έκαναν περήφανους και συνεχίζουν να ζουν στις καρδιές μας.

Hot, Hot Summer! Τα αγαπημένα μας μαγιό και πάμε στις πιο ονειρεμένες παραλίες.

Ομορφιά. Το νεσεσέρ των διακοπών

Αποκλειστικό - Στο ατελιέ της Coco Chanel. O Karl Lagerfeld ανοίγει το ατελιέ στο κοινό, επιτρέποντάς μας έτσι να ρίξουμε κλεφτές ματιές, εκεί όπου όλη η μαγεία της μόδας γίνεται πραγματικότητα. 

Πρόσωπα, τάσεις, hotspots και άλλα πολλά στο must Αυγούστου, που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση