
Η Καθημερινή
Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν πρόσκαιρα την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και μετά το μεσημέρι αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα, ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Αργά το απόγευμα, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Αργότερα, τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 βαθμούς στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία την Παρασκευή δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
- Γράφει ιστορία ο Owen Cooper για το «Adolescence»
- Είδαμε το λαμπερό φόρεμα της κόρης του Μαυρίκιου για τη βάφτισή της
- Η γλυκιά έκπληξη που δέχτηκε η Γιώτα Παπαδοπούλου για τα γενέθλιά της
- Ελπίδα Ιακωβίδου: Τελική πρόβα νυφικού λίγο πριν τον γάμο
- Μαρίνα Καλογήρου: «Με κακοποιούσαν σεξουαλικά από τα 4 μου»