
Προωθητική Ενέργεια
Το COR Gastronomy εντυπωσίασε με την παρουσία του από την πρώτη στιγμή - και αυτό αποτυπώνεται και στη θέση που κατέκτησε στα Wiz 50 Best Restaurants, μέσα σε μόλις επτά μήνες λειτουργίας.
Τίποτα από αυτά δεν είναι τυχαίο, από τη στιγμή που ο έμπειρος και ταλαντούχος σεφ Κρις Θεοφάνους ένωσε τις δυνάμεις του με τους αδελφούς Χειμωνίδη, γνωστούς από το επιτυχημένο Salt & Fire.
Η κουζίνα του COR είναι μια εμπειρία από μόνη της. Κάθε πιάτο είναι ξεχωριστό, σχεδιασμένο με τέτοια μαεστρία που η σύνδεση γεύσης, υφής και αρώματος ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Κι όταν ο σεφ δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, τότε και το μενού δεν μπορεί παρά να ακολουθεί -να εξελίσσεται διαρκώς, να προσαρμόζεται στις εποχές, να προκαλεί.
Τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν νέες καλοκαιρινές προτάσεις, με έμφαση στα θαλασσινά. Πιάτα όπως red prawns με χαβιάρι πέστροφας, citrus beurre blanc και άνηθο ή ψημένη κολοκύθα με πεκορίνο, γύρη μέλισσας και shio koji, αποκαλύπτουν την αισθητική και τεχνική αρτιότητα του σεφ.
Το φαγητό όμως είναι μόνο η αρχή. Το ambience του χώρου και το προσεγμένο service ολοκληρώνουν την εμπειρία. Όλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν αυθεντική γαστρονομία χωρίς στημένα ύφη και περιττές επισημότητες. Ένα casual περιβάλλον όπου μπορείς πραγματικά να χαλαρώσεις, να απολαύσεις και -για λίγο- να ταξιδέψεις.
Κρατήσεις στο www.cor.cy