ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Emma Kouros στο must Απριλίου

Emma Kouros is a woman to watch
Πατάει γερά στη γη, ζει τα όνειρά της κάθε στιγμή και αγαπάει αυτό που κάνει με πάθος. Η μουσική είναι ένα με τη ζωή της, έχει διδάξει, συνθέτει και ερμηνεύει τα τραγούδια της. Η Έμμα, κόρη του Παντελή Κούρου, ζει μεταξύ Αθήνας-Λευκωσίας και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της.

Better in spring
Τέσσερα αγαπημένα μας it girls επέλεξαν από μία τάση της σεζόν και ανέλαβαν δράση. Η Στέφανη Παναγή, η Ραφαέλα Νεοκλέους, η Αριάνα Demian και η Ιωάννα Κοτζιάπασιη βάζουν το προσωπικό τους στυλ και touch, και ντύνουν ένα μοντέλο με τέσσερα hot trends της σεζόν. 

TRUE STORY: ''Είμαι παντρεμένη και ερωτευμένη με κάποιον 20 χρόνια μικρότερο''
Είναι δυναμική, έξυπνη, γνωστή στους κύκλους της πρωτεύουσας, αλλά μέσω της δουλειάς της και όχι μέσω των κοσμικών στηλών. Γοητευτική παρουσία, που δεν περνά απαρατήρητη. Είναι 51, όμως δεν φαίνεται πάνω από 40. Απ’ τις γυναίκες που σίγουρα αποπνέουν έναν αέρα σιγουριάς, αυτοπεποίθησης, αλλά και ελέγχου, που στη ζωή τους είναι όλα τακτοποιημένα και λειτουργούν ρολόι. Έλα όμως που τα φαινόμενα απατούν…

Πέννυ Φοινίρη: A lady to love
Γοητευτική, ταλαντούχα και με έντονη προσωπικότητα που δύσκολα περνάει απαρατήρητη. Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς «Η Φαμίλια» μας μιλάει για όλα θα θέλαμε να ξέρουμε για την ίδια αυτή την περίοδο.

Ο κόσμος του Χρίστου Συμεωνίδη
Η δουλειά του δεν μοιάζει με άλλων, αφού ποντάρει σε concept σουρεαλισμού, γεμάτα χρώματα και φαντασία, και τα έργα του σε τραβούν να τα παρατηρήσεις, όχι μόνο να τα θαυμάσεις.

Lady Gaga: A star is Reborn
Δεν είναι πια η εκκεντρική τραγουδίστρια με τις αμφιλεγόμενες στυλιστικές επιλογές. H Lady Gaga έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της, με ένα Oscar, διεθνή αναγνώριση και πολλές άλλες διακρίσεις και επιτυχίες.

Πάμε Κρασοχώρια;
Μία μονοήμερη απόδραση στο Βουνί ή στο Κοιλάνι είναι αρκετή για να σε βάλει µε τον καλύτερο τρόπο σε ανοιξιάτικο ταξιδιωτικό mood, αφού θα απολαύσεις έτσι μία από τις πιο ωραίες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Κύπρο.

Λισαβόνα, την άνοιξη
Μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης είναι must τώρα που ανοίγει ο καιρός. Αν πρέπει να κάνεις μόνο δέκα πράγματα στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, σου τα μαζέψαμε εδώ.

+

Fashion forward baby!
Ένας περίπου μήνας γεμάτος στυλ, ομορφιά, trends και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη βιομηχανία της μόδας. Τα ανατρεπτικά σόου φυσικά δεν έλειπαν σε καμιά από τις Εβδομάδες Μόδας στις 4 μεγαλουπόλεις που φιλοξένησαν τις λαμπερές συλλογές γνωστών και νέων οίκων και όλα μας απέδειξαν πως η μόδα προχωρά μπροστά με μεγάλα, έντονα βήματα. 

Modern romance
Υπάρχει πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου για να επενδύσετε στα ρομαντικά prints; Από τα καρό και τα ριγέ, στα φλοράλ και τα καρό, τολμήστε συνδυασμούς που θα σας φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής, ποντάροντας στο χρώμα της διάθεσής σας.

Psychedelic rainbow
Αυτή την άνοιξη ετοιμάσου να εξερευνήσεις την πιο χίπικη και ψυχεδελική πλευρά σου, αφού το tie-dye trend επέστρεψε κι αυτή τη φορά ­­­είναι πιο hot από ποτέ.

Best in show
Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι αυτή είναι η εποχή που γνωρίζουμε καλά τις νέες τάσεις. Από μίνιμαλ σανδάλια, παπούτσια με φτερά και mules μέχρι tiny ή διαφανείς τσάντες και με κρόσσια, εμπλουτίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα αξεσουάρ-φετίχ κάθε γυναίκας.

Its happening!
Ποιο brand εμπνέεται από το αγαπημένο μας «Game of Thrones», τι ξεχωριστό έχει η νέα σειρά της Clarins και ποια είναι η νεαρότερη ambassador της Lancôme; Εμείς μάθαμε τα πιο πάνω και σας τα μεταφέρουμε, για να είστε up to date.

Make me up before you go
Oι διάσημοι οίκοι παρουσίασαν και αυτή τη σεζόν τις προτάσεις τους, χαρίζοντάς μας sneak peeks για τα όσα θα δούμε στο μακιγιάζ της άνοιξης και του καλοκαιριού. Ζυγωματικά, χείλη και μάτια βάφονται και τονίζονται με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Έμφαση στα μαλλιά
Οι Εβδομάδες Μόδας κάθε φορά αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα πιο εντυπωσιακά looks. Επιλέξαμε 5 αγαπημένες τάσεις που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα και θα βοηθήσουν να γλυτώσουμε καθημερινά αρκετό χρόνο από το styling μας.

Body Power
Ενισχύστε την προσπάθειά σας για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και την αφυδάτωση, με τη βοήθεια πρωτοποριακών εξειδικευμένων προϊόντων. Εντάξτε τα στην καθημερινότητά σας για ομοιόμορφη, σφριγηλή επιδερμίδα.

+

Τα πρόσωπα που αξίζει να γνωρίζεις και όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Απρίλιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί σήμερα. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X