ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

GNTM: Παίκτρια από την Κύπρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα στο κεφάλι

Το ατύχημα παραλίγο να της στερήσει τη θέση της στο παιχνίδι

Η Κάτια Κιζίμα, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία αλλά μένει στην Κύπρο, είχε ένα ατύχημα λίγο πριν την φωτογράφισή της στο επεισόδιο που είδαμε την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στη λεκάνη της, καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν, πόρτα από βαν της παραγωγής έπεσε πάνω της με μεγάλη ταχύτητα.

Μετά το ατύχημα, η Κάτια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι έτσι δεν συμμετείχε στην φωτογράφιση αποχώρησης. Όταν οι διαγωνιζόμενες έφτασαν στο πλατό για να ακούσουν την κριτική της Βίκυς Καγιά, του Γιώργου Καράβα και του Τάσου Σοφρωνίου, η Κάτια κλίθηκε να τους πει τι ακριβώς συνέβη και πώς είναι η κατάσταση της υγείας της, με την ίδια να αναφέρει:

«Είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια. Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή έδρασε γρήγορα και με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ. Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα».

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα κορίτσια αν είχαν κάποια αντίρρηση να παραμείνει η Κάτια στον διαγωνισμό, εφόσον δεν είχε φωτογραφηθεί λόγω προβλήματος υγείας και καμιά κοπέλα δεν έφερε αντίρρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X