ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Γιώργος Χρανιώτης: «Είδα καύση νεκρού και μου άρεσε πολύ το κλίμα»!

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Τρίτης. Όταν ο Γιώργος τον ρώτησε σχετικά με την καύση νεκρών, ο ηθοποιός έδωσε μια "ιδιαίτερη" απάντηση:

«Στην Ινδία ήταν πολύ ωραία η εμπειρία γιατί έτυχε να δω μια καύση μπροστά μου και μου άρεσε πολύ το κλίμα γιατί ήταν πολύ ευχάριστο. Δηλαδή, ακόμα και οι συγγενείς του θανόντα... η ατμόσφαιρα ήταν πάρτι. "Α, πέθανε ο φίλος μας, ο ξάφερφός μας... Ελάτε εδώ να σας βάλουμε λίγο φαγητό να καθίσετε μαζί μας". Υπήρχε ένα μειδίαμα, ένα χαμόγελο στο όλο πράγμα και κανένας θρήνος».

Κι ενώ η κουβέντα για το "θανατικό" είχε ανάψει για τα καλά, ο Γιώργος Χρανιώτης εξομολογήθηκε πως φαντάζεται τη δική του κηδεία: «Θα ήθελα πολύ να γίνει ένα πάρτι, να παιχτεί μουσική να γιορτάσουν. Ευχάριστα πράγματα λέμε, ο θάνατος είναι ευχάριστος όπως και η ζωή. Θρήσκος δεν είμαι. Πιστεύω στον Θεό, αλλά όχι με τη θρησκευτική έννοια. Μπορώ να προσευχηθώ και σε ένα χριστιανικό ναό και σε ένα μουσουλμανικό και σε ένα βουδιστικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση