ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φώτης Σεργουλοπους: Ξεσπά κατά του Θέμου με αφορμή ομοφοβικές δηλώσεις του

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Θέμου Αναστασιάδη σχετικά με το Gay Pride σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «ΦΜ live».
 
«Δεν είμαι υπέρ του gay pride. Δεν είμαι υπέρ του να επιδεικνύεσαι ανάλογα με τις σεξουαλικές επιλογές σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί, ενώ θεωρούμε βλαχαδερά όσους γυρίζουν στα μπαρ με τρεις ξανθές μοντέλες ή αυτούς που θα τους δούμε στα περιοδικά ή που πηγαίνουν στα μαγαζιά, δεν είναι εξίσου δευτεράντζα το να τριγυρίζεις ξεβράκωτος με τον φίλο σου και να φιλιέσαι στην πλατεία Συντάγματος. Το θεωρώ μια φτηνή επίδειξη σε ένα θέμα που έχει λυθεί. Ξέρω πολλούς γκέι, οι οποίοι είναι κανονικοί άνθρωποι και μπορούν να κάνουν τις τρέλες τους κατ' ιδίαν, αλλά για να βγεις και να κάνεις ένα σόου... Τι μας νοιάζει, τώρα αδελφάκι μου. τι είσαι, τι δεν είσαι» ήταν τα σχόλια του Θέμου Αναστασιάδη, που προκάλεσαν την αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου.
 
«Πάρα πολύ λάθος είναι. Θεωρώ πολύ ρατσιστικό έναν άνθρωπο να λέει ότι "δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις στο κρεβάτι σου και αρκεί να το κάνεις μακριά από μένα"» σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής του Star ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα Μπιπ»: «Πιστεύω βέβαια ότι το "δευτεράντζα" δεν ήταν περισσότερο δευτεράντζα από τις δευτεράντζες που έβγαζε στην εκπομπή του με τις κοπέλες να χορεύουν ημίγυμνες στο τραπέζι του. Το gay pride είναι μια διαδήλωση και οι άνθρωποι διαδηλώνουν κατά αυτόν τον τρόπο».

Aκόμα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε σχετικά με τα δικαιώματα των gay :«Οι gay δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους ανθρώπους. Δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια μαζί - και θα σου πω το εξής. Είμαι εγώ με τον σύντροφό μου σε ένα ζαχαροπλαστείο και κάνω όπως όλος ο κόσμος, του πιάνω το χέρι. Σε πόσα λεπτά λες ότι θα με έχουν διώξει; Προχθές δείξαμε το φιλί της Βίσση με την Γαρμπή και το θολώσαμε. Γιατί το θολώνουμε; Γιατί δεν το θεωρούμε ίδιο, γιατί δεν το θεωρούμε φυσιολογικό και γατί είμαστε ρατσιστές».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS