ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Φιλίππα Καρσερά: Μάς απαντά αν θα άλλαζε κάτι στο ρόλο της Πρώτης Κυρίας

Όσα αποκάλυψε η ίδια στο must.

newsroom must

Λίγους μήνες πριν την εκλογή του Νίκου Χριστοδουλίδη, η σύζυγός του και πλέον, Πρώτη Κυρία του νησιού μας, Φιλίππα Καρσερά παραχώρησε συνέντευξη στην editor-in-chief του must Ειρήνη Χριστοφόρου και ανάμεσα σε άλλα, κλήθηκε να μάς απαντήσει για το αν θα άλλαζε κάτι στο ρόλο της Πρώτης Κυρίας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από την εξής ερώτηση: "Η Michelle Obama στον Λευκό Οίκο, δημιούργησε λαχανόκηπο, έγινε πρέσβειρα υγιεινής διατροφής και προσπάθησε να εντάξει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής στους κατοίκους της Αμερικής. Αν γίνετε η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, έχετε σκεφτεί καθόλου αν θα αλλάξετε ή θα προσθέσετε κάτι στον ρόλο της; Και ποια νέα στοιχεία θα δώσετε στο Προεδρικό;", η ίδια απάντησε: "Είναι καλό άραγε να κάνουμε σχέδια χωρίς να γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα; Δεν ξέρω. Από την άλλη, μπορώ να σας πω, είτε γίνω είτε δεν γίνω η Πρώτη Κυρία, τις προσδοκίες που έχω εγώ από μια Πρώτη Κυρία. Να είναι το στήριγμα στον άντρα της, ειδικά στις δυσκολίες, φωνή λογικής και ενσυναίσθησης, φωνή δικαιοσύνης. Να συμβάλει όπως μπορεί, ώστε να επανέλθει η κοινωνική συνοχή και για να υπάρξουν ίσες ευκαιρίες για όλους, αλλά και δομές και υπηρεσίες που θα στηρίζουν γονείς, αναπήρους, ευάλωτους, πλούσιους και φτωχούς. Για καλύτερα σχολεία, νοσοκομεία, πράσινες πόλεις. Περιμένω από την Πρώτη Κυρία να τα θυμίζει όλα αυτά με την στάση και το παράδειγμά της, παραμένοντας μέσα στον απλό κόσμο".

Όσον αφορά στο μήνυμα που θα ήθελε να περάσει στις νέες γενιές, αποκάλυψε: "Σε όσους νέους και νέες είχα την ευκαιρία να γνωρίσω, στη δουλειά, πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου έκανα ένα δεύτερο πτυχίο στα Νομικά, λέω να πιστεύουν στον εαυτό τους, να μελετούν και να εργάζονται σκληρά και να έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Να μην φοβούνται ότι θα κάνουν λάθη ή ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι. Η ευγένεια, η εργατικότητα και το ήθος θα τους ανοίξουν τις πόρτες που επιθυμούν, αρκεί να δείξουν επιμονή και πάθος. Αυτό λέω και στις κόρες μου. Κάθε μέρα μπορούμε να κατακτήσουμε μια κορυφή".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση