ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Eurovision Cyprus 2015: Τα δυνατά χαρτιά και τα… outsider

Η Eurovision είναι απρόβλεπτη και αυτό το ζήσαμε αμέτρητες φορές. Υπήρξαν χρονιές που έλαβαν μέρος πασίγνωστα ονόματα και… πάτωσαν ενώ κέρδισαν ερμηνεύτριες και ερμηνευτές που ήταν outsider.

Η Κύπρος ξεκινάει τον μεγάλο… τηλεοπτικό της διαγωνισμό όπου κοινό και κριτική επιτροπή θα ανακυρήξουν το πιο ιδανικό τραγούδι για την Ευρώπη.

60 τραγούδια έχει στην κατοχή του το ΡΙΚ και ήδη κάποια από αυτά θεωρούνται δυνατά χαρτιά - λόγω παλαιοτέρων συμμετοχών είτε στην Eurovision είτε σε talent show - και κάποια άλλα… μπορεί να κάνουν την μεγάλη ανατροπή ''εξολοθρεύοντας'' ακόμα και επώνυμους.

Ποια είναι όμως τα δυνατά αυτά χαρτιά στην φετινή επιλογή και… για να μην παρεξηγηθούμε απλά σας λέμε πως και η Lisa Andreas ήταν κάποτε outsider και όχι μόνο πήρε το euro ticket αλλά σκαρφάλωσε την Κύπρο μας στην 5η θέση με το εντυπωσιακό Stronger Every Minute.

VICTORIOUS, Σύνθεση: Clyde Ward, Yuri Melikov σε στίχους Clyde Ward και ερμηνευτή τον Yuri Melikov από το The Voice. 

SHINE Σύνθεση και στίχοι οι Γιώργος Σολωνος, Αμαρίνα Σολωνος, Μικελέττο Φρανσουά και ερμηνευτές το ροκ συγκρότημα Minus One.

COME AND FIGHT FOR FREEDOM ο Σουηδός δημιουργός και παραγωγός Henrik Bie, Magnus Josefsson, Ευα Κυριάκου, Mattias Olsson και ερμηνεύτρια την Eva Diva.

RIGHT IN η Σύνθεση και η Στίχοι σε συνεργασία μεταξύ των Ανδρέα Αναστασίου, Jonas Glanikoff, Sara Ljunggren, Ζηνων Ζιντίλης και ερμηνεύτρια την Αίμιλη Χαραλάμπους από το The Voice.

MAGIC λέγεται το κομμάτι που έγραψε τη μουσική ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τους στίχους ο Ζήνων Ζιντίλης και ερμηνευτής ο αδελφός του πρώην μέλος των One Doody.

To LIVE YOUR MYTH με συνθέτη τον Mark Angelo και σε στίχους Κρίστη Κουπάτου και ερμηνεία Adrenaline by Kristis Koupatos.

BEAT OF MY HEART με συνθέτη τον… touch my fire, John Themis ενώ σε στίχους Ιωάννα Πρωτοπαπά , Κατερίνα Θεμιστοκλέους και στο τραγούδι η Ιωάννα Πρωτοπαπά.

ΜΕΙΝΕ είναι το τραγούδι που ερμηνεύει ο νικητής του Your Song Χρήστος Ριαλάς σε σύνθεση Νικόλα Μαυρέση και στίχους της Σαλίνα.

I DIDN’T KNOW λέει η Χριστίνα Μάτσα ένα τραγούδι σε σύνθεση και στίχους Jean Saliba, Nasser El Assaad, Χριστίνα Μάτσα.

IN THIS ARMS ένα τραγούδι των Ανδρέα Γιωργαλλή, Peter Svensson, Eric Anjou και ερμηνεύτρια την Χριστίνα Τσέλεπου.

MY AURA IS BRIGHT με ερμηνεύτρια την Χρυστάλλα Πατσιά και featuring dj performer Κύπρος Καραβιώτη το τραγούδι των Μάριο Χριστοφόρου και Στέφανου Χαραλάμπους.

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε και στα outsider καλή επιτυχία και να κερδίσει το καλύτερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X