ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Επιτέλους ο καιρός θα θυμίζει άνοιξη

Μέχρι πόσους βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία το 3ήμερο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Παρασκευή. Μετά από έναν μακρύ χειμώνα ακόμα και μέχρι το τέλος του Μάρτη, ο καιρός μας κάνει τη χάρη, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει αισθητά.

Σε επικοινωνία του 24News με τον Μετεωρολογικό Λειτουργό Ιάσωνα Χριστοδούλου, μας αναφέρθηκε πως από την Παρασκευή (1/4) θα σημειωθεί αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας που αναμένεται να αγγίξει τους 25-26 βαθμούς.

Στη συνέχεια, μπορεί να υπάρξει μια μικρή πτώση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα η θερμοκρασία θα είναι λίγο πιο πανω από τις μεσες κλιματολογικες τιμές.

Δείτε την πρόβλεψη για τον καιρό:

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας ενδέχεται κατά διαστήματα να είναι αυξημένες.

Το απόγευμα, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια και τα βόρεια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα ανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευμα και μετά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ωστόσο την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS