ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Δεν πρέπει να αφήσουμε το #MeToo να επηρεαστεί από την δίκη Depp – Heard»

Όσα είπε η Emma Thompson σε πρόσφατη συνέντευξη της στο BBC Radio 4

Ριάνα Στυλιανού

Η καταξιωμένη ηθοποιός, Emma Thompson,  σχολιάζοντας όσα διαδραματίστηκαν στις δικαστικές αίθουσες, κατά τη διάρκεια της δίκης ανάμεσα στον Depp και την Heard, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο BBC Radio 4, δήλωσε ότι η εν λόγω περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το κοινωνικό κίνημα ενάντια στην κακοποίηση. 

Η φήμη που διατηρούν οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση τους από την κοινωνία, υποστήριξε η χολιγουντιανή star: "Ένα από τα σπουδαία ζητήματα που έχει να κάνει με αυτή την υπόθεση είναι η φήμη και το πώς οι άνθρωποι που είναι διάσημοι αντιμετωπίζονται διαφορετικά" ανέφερε αρχικά, εξηγώντας στην συνέχεια "Το κίνημα #MeToo δεν πρόκειται να εκτροχιαστεί από αυτό, αλλά για να μην εκτροχιαστεί, πρέπει απλώς να συνεχίσουμε να μιλάμε και να το υπερασπιζόμαστε. Δεν είναι σωστό να αφήσουμε την επιρροή δύο πολύ διάσημων προσώπων να αλλάξει τον σκοπό της δημιουργίας της εν λόγω κοινωνικής δράσης, που δεν είναι άλλος από την προστασία περισσότερων θυμάτων κακοποίησης". 

Ως γνωστών, η Emma Thompson είναι θερμή υποστηρίκτρια του κινήματος #MeToo από την αρχή των κινητοποιήσεων του το 2016. Η ίδια έχει επισημάνει πως η περίπτωση των πρώην συζύγων δεν είναι καθόλου "αντιπροσωπευτική".  

"Μια περίπτωση όπου οι δύο πρωταγωνιστές είναι τόσο διάσημοι δεν είναι αντιπροσωπευτική. Και είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτό το κίνημα - το οποίο αφορά την ανθρώπινη καλοσύνη και είναι τόσο απλό, πραγματικά, και έχει γίνει τόσο περίπλοκο - δεν μπορεί και δεν πρόκειται να επηρεαστεί από μία μεμονωμένη περίπτωση", είπε η ηθοποιός. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS