ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δεν φαντάζεστε ποιος θα συνοδέψει την Τζένη Μπαλατσινού στην εκκλησία

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 16 Ιουνίου. Λίγες μέρες πριν την μεγάλη μέρα, το ζευγάρι βρέθηκε και στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου συνάντησαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να πάρουν την ευλογία του.

Εντομεταξύ, η Τζένη Μπαλατσινού έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο πρόβες νυφικού και μένει ακόμα μία για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των προετοιμασιών της.
Σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποκαλύψει κάτι ακόμα για τον γάμο της. Η Τζένη μας είπε ότι στην εκκλησία πρόκειται να την συνοδέψει ο γιος της!

«Είπα στον γιο μου τον Μάξιμο ότι «χωρίς εσένα αυτό δεν μπορεί να γίνει», οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα. Οι κόρες μου το γνώριζαν, είναι υποστηρικτικές πάντα στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τις κόρες μου γενικότερα και η σχέση μας έχει κτιστεί σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ. Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη θεωρεί ότι όλα είναι καλά και είναι πολύ γλυκούλης. Έχουμε ισορροπία στο σπίτι και υπάρχει μια συμβατότητα και… όλα κούμπωσαν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση