ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτές είναι οι δύο χώρες που αποχωρούν από την φετινή Eurovision

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Το Μαυροβούνιο και η Βόρεια Μακεδονία δεν θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του επόμενου έτους λόγω του μεγάλου ποσού της συμμετοχής τους .

Αρχικά να αναφέρουμε ότι, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς πληρώνουν ένα ποσό για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, αλλά το ποσό διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της χώρας. Το BBC News κατανοεί ότι ορισμένες χώρες κλήθηκαν να πληρώσουν περισσότερα καθώς, η Ρωσία, μια μεγάλη οικονομική συνεισφορά του διαγωνισμού, αποβλήθηκε από τον φετινό διαγωνισμό μετά την εισβολή της στην Ουκρανία.

«Εκτός από το σημαντικό κόστος των τελών εγγραφής, καθώς και το κόστος διαμονής στη Μεγάλη Βρετανία - αντιμετωπίσαμε επίσης έλλειψη ενδιαφέροντος από χορηγούς, οπότε αποφασίσαμε να κατευθύνουμε τους υπάρχοντες πόρους στη χρηματοδότηση τρεχόντων και προγραμματισμένων εθνικών έργων», δήλωσε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός RTCG του Μαυροβουνίου.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής όλων των εμπλεκόμενων ραδιοτηλεοπτικών φορέων ανέρχεται συνήθως σε περίπου 5 εκατομμύρια λίρες, αλλά το ακριβές ποσό που πληρώνει κάθε συμμετέχων δεν δημοσιοποιείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση