ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αποθεώνεται η Εθνική πόλο με την επιστροφή στην Ελλάδα

Μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

newsroom must

Σε Ελληνικό χώμα πάτησαν Ολυμπιονίκες πια, η Εθνική πόλο, από το Τόκιο. Πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς τους, μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο για να τους τιμήσουν, με τη συγκίνησε να είναι βαθιά χαραγμένη στο πρόσωπο του προπονητή τους Θοδωρή Βλάχου να είναι ευδιάκριτη.

Η ομάδα, κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, μετά από πολύ κόπο, βάζοντας τους παίκτες της υδατοσφαίρισης ψηλά στον χάρτη των αθλητών, με μοναδικό τρόπο να τους ευχαριστήσουν να είναι η «αποθέωση» κατά την άφιξή τους.

Ταυτόχρονα στο αεροδρόμιο μεταξύ άλλων βρέθηκαν, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο γ.γ. Αθλητισμού και παλαιός πολίστας, Γιώργος Μαυρωτάς και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Ελλάδος, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ενώ ο Θοδωρής Βλάχος, σε δήλωσή του, είπε χαρακτηριστικά, «Είναι στιγμές μοναδικές. Δεν τις ζεις καθημερινά. Που να φανταστούμε πως θα έχουμε τόσο κόσμο για να μας περιμένει» μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS