ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σάκκαρη: “Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι στο Rogers Cup και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω”

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η Μαρία Σάκκαρη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Καναδά, με σκοπό να διαγωνιστεί στο Rogers Cup, ωστόσο το μυαλό και η καρδιά της βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αυτό το απέδειξε και μέσα από τις δηλώσεις της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι βρέθηκε στην περιοχή Τατόι για προπονήσεις όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά. Χαρακτηριστικά, η ίδια αρχικά περιγράφει, «Παρόλο που είμαι μακριά μου είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ στενάχωρο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις όλο αυτόν τον κόσμο να χάνει την περιουσία του, να χάνει τα σπίτια του, να χάνει το μέρος που έζησε. Ό,τι και να πω είναι λίγο».

Συνεχίζοντας αποκαλύπτει, «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω με κάποιο τρόπο. Είμαι πολύ μπερδεμένη μέσα μου. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ όπως μπορώ να μην το σκέφτομαι στο γήπεδο, γιατί νομίζω ότι ανεξάρτητα με το επάγγελμα που κάνουμε και με τι ασχολούμαστε, μας έχει επηρεάσει όλους πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Έφυγα την Πέμπτη, την ημέρα που έγινε η μεγάλη ζημιά. Ήμουν στο Τατόι και έκανα προπόνηση όταν ξεκίνησε η φωτιά ακριβώς απέναντι από το club. Είδα τη φωτιά, ήταν ακριβώς απέναντι και φύγαμε γιατί φοβηθήκαμε».

Ενώ όσον αφορά την εμπειρία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ίδια εξομολογείται «Οι Ολυμπιακοί ήταν μια φοβερή εμπειρία, εγώ το απόλαυσα πάρα πολύ. Γνώρισα πολλούς αθλητές, Έλληνες κυρίως. Πέρασα φανταστικά και στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε ένα μετάλλιο για τη χώρα μας, αλλά είμαστε μικροί και το Παρίσι πλησιάζει, οπότε θα δώσουμε εκεί τον καλύτερό μας εαυτό για να το καταφέρουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί αρχικά, για το εθνόσημο, και τα κακόβουλα σχόλια που ακολούθησαν, λέγοντας «Αυτό με το εθνόσημο ήταν μια κακή στιγμή, μια κακή συνεννόηση μεταξύ πολλών. Δεν το γνωρίζαμε, δεν έγινε επίτηδες. Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την αγάπη που έχουμε εμείς οι δυο γι’ αυτή τη χώρα και το πόσο υπερήφανοι αισθανόμαστε κάθε μέρα που αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα. Έχω μεγάλη αγάπη γι’ αυτή τη χώρα και για τον κόσμο και γι’ αυτό με στεναχώρησε αυτό».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση