ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Απόλλωνας - ΑΕΛ: «Πέταξαν κροτίδα δίπλα από παιδάκι, έχασε την ακοή του», μαρτύρησε γιατρός

Κινδύνεψαν παιδιά και ηλικιωμένοι από φωτοβολίδα

Μαρία Σάββα

Τα πράγματα ξέφυγαν εκτός ελέγχου στο Στάδιο «Αλφαμέγα», όταν οπαδοί της ΑΕΛ και του Απόλλωνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο πριν από τον αγώνα κυπέλλου στη φάση των 16. Ακόμη και μετά την επαναφορά της τάξης και την έτοιμη εκκίνηση του παιχνιδιού, η αναταραχή παρέμενε. Κατόπιν διαταγής της διαιτητικής ομάδας, η οποία ειδοποιήθηκε ενώ όλα φαινόταν ότι είχαν ηρεμήσει, οι παίκτες κλήθηκαν να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Άλλη μια σκοτεινή σελίδα έγραψαν δηλαδή οι χούλιγκαν στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αφήνοντας πίσω τους ένα τραγικό σημάδι στον αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα – ΑΕΛ. Οι πολλές ώρες συζητήσεων για αυστηρά μέτρα εκ μέρους της Κυβέρνησης για τον περιορισμό της βίας στα γήπεδα φάνηκε πως δεν άγγιξαν τους ανεγκέφαλους που συνεχίζουν την επικίνδυνη παράδοσή τους.

Σε αυτό το σκηνικό που ξεπερνά κάθε φαντασία, η ζωή ανθρώπων βρέθηκε στο προσκήνιο, με τον χαρακτηριστικότερο περιστατικό να αφορά ένα αθώο παιδί. Κοντά του, ένας ανεγκέφαλος έριξε το βράδυ της Τετάρτης κροτίδα, αφήνοντας το ανήλικο παιδί να χάσει την ακοή του. Η σοκαριστική ανακοίνωση του περιστατικού έγινε μέσω του Facebook από τον γιατρό Κροίσο Παναγή.

Η απάνθρωπη πράξη αφορά ένα αθώο παιδί, το οποίο άφησε την ακοή του πίσω στο γήπεδο, με τον πατέρα του να ζητά αμέσως την επέμβαση του γιατρού. Ο δρος Παναγής προέτρεψε τον πατέρα να κατευθυνθεί άμεσα στις Πρώτες Βοήθειες, εκεί όπου η χορήγηση ενδοφλέβιας κορτιζόνης θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση που έκανε ο γιατρός στα social media:

Σε μια απροσδόκητη στροφή, οι πρόεδροι των δύο συλλόγων, Νίκος Κίρζης και Νίκος Χριστοδουλίδης, κλήθηκαν να συναντηθούν στα αποδυτήρια. Η εξέλιξη αυτή δεν άφησε περιθώρια για τη συνέχιση του αγώνα, καθώς η Αστυνομία δεν μπόρεσε να δώσει εγγύηση για την ασφαλή διεξαγωγή του. Έτσι, η αναμέτρηση ανακοινώθηκε ότι δεν θα διεξαχθεί, αφήνοντας πίσω ένα σημαντικό μήνυμα για την ανάγκη αντιμετώπισης της βίας στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS