ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αντώνης Ρέμος – Στέλιος Ρόκκος: Τι τους φέρνει στην Κύπρο;

newsroom must

Δύο μεγάλοι Έλληνες τραγουδιστές που κυριαρχούν δισκογραφικά την τελευταία δεκαετία και το κοινό τους ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνισή τους, δίνουν ραντεβού με τους αγαπημένους τους φίλους στην Κύπρο, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο χώρο στάθμευσης Εναερίου στις 20:00.


Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, IronFX - The Global Leader in Online Trading, σε σχετικό Δελτίο Τύπου, το πρόγραμμα θα γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, με την υπόσχεση ότι θα παρασύρουν το κοινό σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι !

Ακόμη αναφέρουν πως «η συναυλία με τους Έλληνες καλλιτέχνες Αντώνη Ρέμο και Στέλιο Ρόκκο θα είναι ανοικτή για το κοινό να την παρακολουθήσει. Το κοινό κατά την προσέλευση του θα παροτρύνεται να κάνει χρηματικές εισφορές, οι οποίες θα διατεθούν με τη σειρά τους στο κοινοτικό παντοπωλείο Λεμεσού και άλλα κοινωφελή ιδρύματα της πόλης. 


Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει λαϊκά - ροκ αλλά και pop πινελιές. Ο Αντώνης Ρέμος, ένας απ´ τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του, θα μας καθηλώσει με τις αισθαντικές μπαλάντες του αλλά και με τα καινούργια του τραγούδια που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία !


Ο Στέλιος Ρόκκος θα δώσει το δικό του στίγμα με δυνατές ροκιές αλλά και ροκ μπαλάντες όπως μόνο αυτός ξέρει να ερμηνεύει.»

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση