ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Angus Cloud: Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος ηθοποιός του «Euphoria»

Παραμένουν άγνωστα ακόμα τα αίτια.

Μαρία Καραμάνου

Με βαριά καρδιά ανακοινώθηκε η απώλεια του Angus Cloud, ο οποίος υποδύθηκε τον χαρακτήρα "Fezco" στη δημοφιλή σειρά του HBO. Ο Angus πέθανε στο σπίτι της οικογένειάς του στην Καλιφόρνια, όπως επιβεβαίωσαν άτομα που είναι συγγενείς του.

Η οικογένειά του εξέφρασε τη θλίψη της και ανέφερε πως ο Angus ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος που άφησε έντονη εντύπωση σε όλους. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός και είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να επηρεάζει θετικά τους ανθρώπους γύρω του.

Η απώλεια του Angus Cloud αφήνει ένα κενό στην καλλιτεχνική κοινότητα και στους θαυμαστές του, που θα τον θυμούνται για το ταλέντο του και τον συγκινητικό τρόπο που υποδύθηκε τον χαρακτήρα του "Fezco". 

Η οικογένεια ανακοίνωσε με μεγάλη θλίψη ότι πριν από μία εβδομάδα έχασαν τον πατέρα του, και ο νεαρός δυσκολευόταν πολύ να αντιμετωπίσει αυτή την απώλεια. Η οικογένεια αναφέρει πως η μόνη παρηγοριά που έχουν είναι ότι πιστεύουν πως ο Angus είναι πάλι μαζί με τον πατέρα του, που ήταν ο καλύτερός του φίλος.

Το μήνυμα της οικογένειας προσπαθεί να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και συναισθηματικής υποστήριξης για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προσωπικές μάχες και ψυχικές δυσκολίες. Η οικογένεια επισημαίνει πως ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά με τα προβλήματά του με την ψυχική υγεία και ελπίζει πως ο θάνατός του θα υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία της επικοινωνίας και της υποστήριξης. Στο μήνυμα τους, επισημαίνουν πως δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά μας μόνοι, αλλά να αναζητούμε βοήθεια και να είμαστε υποστηρικτικοί με τους ανθρώπους γύρω μας.

Η οικογένεια του Angus Cloud εκφράζει την ελπίδα ότι ο κόσμος θα θυμάται τον Angus για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους καθώς περνούν μέσα από αυτήν την δύσκολη απώλεια.

Ο εκπρόσωπος του HBO δήλωσε με θλίψη την απώλεια του Angus Cloud και αναγνώρισε το ταλέντο του και τη σημασία του ως μέλος της οικογένειας του HBO και της σειράς "Euphoria". Εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του προς τους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου χρόνου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου του Angus, γνωστό είναι πως κλήθηκαν διασώστες όταν είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Σε συνεντεύξεις του, ο ίδιος είχε εκφράσει την έκπληξή του για την μεγάλη επιτυχία που είχε το "Euphoria" και είχε δηλώσει ότι δεν προσπάθησε να γίνει διάσημος, απλά του δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Τονίζει πως δεν εργάστηκε για να φτάσει στη δημοσιότητα, αλλά ότι απλά απολάμβανε την ευκαιρία που του προσφέρθηκε και δεν περίμενε ποτέ να φτάσει σε τέτοια επίπεδα.

Ο Angus Cloud είχε μιλήσει ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο η φήμη και η αναγνώριση επηρέαζαν την ψυχική του υγεία. Σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Interview το 2022, δήλωσε, "Ο κόσμος με γνωρίζει και αναγνωρίζει ποιος είμαι. Αυτό σίγουρα επηρεάζει το μυαλό μου. Θα προτιμούσα οι άνθρωποι να μην με αναγνωρίζουν. Δεν είμαι θυμωμένος μαζί τους γιατί το κάνουν, αλλά θα προτιμούσα να μην το κάνουν. Απλά θέλω να έχω κανονικές αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους. Δεν θέλω να μου φέρονται ιδιαίτερα".

Στα λόγια του Angus, αναγνωρίζουμε τη διαστροφή που μπορεί να έχει η φήμη και η δημοσιότητα στην ψυχολογία ενός ανθρώπου. Η αναγνώριση και η προσοχή από το ευρύ κοινό μπορεί να δημιουργήσουν πίεση και στρες, επηρεάζοντας τον τρόπο που νιώθει και σκέφτεται κάποιος. Ο Angus δήλωσε πως προτιμούσε να ζει μια πιο απλή ζωή και να έχει κανονικές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω του, χωρίς την πίεση της δημοσιότητας και των προσδοκιών που μπορεί να φέρει η φήμη.

Οι δηλώσεις του Angus αναδεικνύουν τη σημασία της ψυχικής υγείας και της ευημερίας κατά τη διάρκεια της διασημότητας και υπενθυμίζουν ότι η φήμη μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή ενός ανθρώπου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS