ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φιλίππα Καρσερά: Σε συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό με την Γιώτα Κουφαλίδου

Μία συναυλία που έφερε χαμόγελα, εις μνήμη ατόμων που έχασαν τη ζωή τους.

Μαρία Καραμάνου

Την Κυριακή 30 Ιουλίου, το Αρχαίο Θέατρο Κουρίου φιλοξένησε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με συμμετοχή καλλιτεχνών από Κύπρο και Ελλάδα. Αυτή η μοναδική εκδήλωση γέμισε το κοινό με νότες και χρώματα, προσφέροντας μια ευκαιρία να απολαύσουν πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες από τον τοπικό και ελληνικό μουσικό χώρο.

Την διοργάνωση ανέλαβε με μεγάλη προσοχή η Βαλεντίνα Αθήνη, η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της εκδήλωσης, ενώ η εκδήλωση ήταν κάτω από την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππα Καρσερά. Ο σκοπός της συναυλίας είναι ιερός, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, έναν οργανισμό που φροντίζει για τις ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση διοργανώθηκε εις μνήμη κάποιων αγαπημένων προσώπων που πρόσφατα έχασαν τη μάχη με τον καρκίνο. Με αυτή την πράξη, η συναυλία τιμά τη μνήμη τους και προσφέρει σημαντική βοήθεια στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του στον αγώνα κατά του καρκίνου και στην υποστήριξη των ασθενών που τον αντιμετωπίζουν.

Στο μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός συμμετείχαν ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Γιάννης Βαρδής, ο Δήμος Μπέκε, Κυριάκος Παπαηλία, καθώς και πολλοί άλλοι.

Για την περίσταση, η Γιώτα Κουφαλίδου επέλεξε ένα μακρύ άσπρο αέρινο φόρεμα σχεδιασμένο από την COMPLICE-Stalo Theodorou, ενώ η Φιλίππα Καρσερά, κομψή όπως πάντα, επέλεξε ένα midi φόρεμα στις αποχρώσεις του ανοιχτού πράσινου. 

Photos By @karaiskakeio On Instagram

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS