ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Πρίγκιπας William: Σε ρόλο σερβιτόρου

Τα πολύ ξεχωριστά και διαφορετικά burger που σέρβιρε.

Μαρία Καραμάνου

"Ήταν μια εκπληκτική έκπληξη που δεν περίμενα καθόλου". Αυτή ήταν η αντίδραση ενός από τους ανθρώπους που παρέλαβαν φαγητό από τον πρίγκιπα William.

Στο πλαίσιο της προώθησης των βραβείων Earthshot Prize, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ανέλαβε για μία μέρα τον ρόλο του σερβιτόρου και σερβίρισε burgers μαζί με τους YouTubers του καναλιού Sorted Food, στο Λονδίνο. Τα burgers εμπνεύστηκαν από τις καινοτομίες των νικητών των βραβείων Earthshot Prize.

Η συγκινητική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, και οι πελάτες που πλησίασαν στο φορτηγάκι με τα burgers εξέφρασαν την έκπληξη και τη χαρά τους όταν αντίκρισαν τον πρίγκιπα William.

Η ομάδα του Sorted Food δημιούργησε ένα οικολογικό burger, χρησιμοποιώντας λαχανικά που καλλιεργήθηκαν σε ένα "θερμοκήπιο σε κουτί" της εταιρίας Kheyti. Τα λαχανικά ψήθηκαν σε έναν φούρνο Mukuru Clean, και το burger πακετάριστηκε με την υπογραφή της Notlpa. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ελαφρώς πικάντικο οικολογικό burger που συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια από τους δοκιμαστές.

"Το burger ήταν πολύ νόστιμο, λατρέψαμε τη γεύση του" ανέφερε ένας από τους πελάτες. Άλλοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξή τους για την παρουσία του πρίγκιπα. "Με άφησε άναυδο" ανέφερε ένας από αυτούς, δείχνοντας την απόλυτη έκπληξή του για την αναπάντεχη συνάντηση με τον πρίγκιπα William.

Ο πρίγκιπας William συμμετείχε σε ένα βίντεο στο YouTube για να προωθήσει τα βραβεία Earthshot Prize που θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Σιγκαπούρη. Οι τρεις νικητές που αναδείχθηκαν πέρυσι στη Βοστώνη κάθε ένας λαμβάνουν 1 εκατομμύριο λίρες για να εξελίξουν την ιδέα τους. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε δέκα χρόνια, θα έχουν επενδυθεί 50 εκατομμύρια σε λύσεις που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι Earthshot Prize σχεδιάστηκαν ως ένα περιβαλλοντικό βραβείο που αντιμετωπίζει τα κύρια περιβαλλοντικά προβλήματα. Στόχος τους είναι να επιταχύνουν την αλλαγή και να ενισχύσουν ανθρώπους που συνεισφέρουν σε σπουδαία περιβαλλοντικά εγχειρήματα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση