ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ακόμα ένα 36άρι στο καιρικό μενού για σήμερα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

newsroom must

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νωρίς το πρωί θα παρατηρούνται τοπικά, κυρίως στα παράλια, αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη που σταδιακά αναμένεται να διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Παροδικά, το απόγευμα, στα νότια, θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση και αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται να παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση και τοπική αραιή ομίχλη ή και ομίχλη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και μη αξιόλογη μεταβολή το Σαββατοκύριακο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση