ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi μαύρο φόρεμα με μπεζ μοκασίνια και ζώνη καθρέφτη
 

AdStore me


Το διαδίκτυο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, βάζοντάς μας δυναμικά στη νέα ψηφιακή εποχή. Το AdStore, η πρώτη πλατφόρμα διαφήμισης στην Κύπρο είναι γεγονός, με διαφημιστές και διαφημιζόμενους να μπορούν πλέον να προβάλουν το αντικείμενό τους αλλά και να προβληθούν online μέσα σε πέντε βήματα.

To AdStore αναπτύχθηκε στην Κύπρο με τη συμβολή των εταιρειών BDigital και Νetwork Solutions και πρόκειται για μια ανοικτή πλατφόρμα που αξιοποιεί όλο το οικοσύστημα των Ειδικών Εκδόσεων. Οι διαφημιζόμενοι έχοντας στη διάθεσή τους τις 460 και πλέον ιστορίες που δημοσιεύονται κάθε μέρα και τις 1.000.000 και πλέον ad impressions ανά μέρα στις 10 ιστοσελίδες και στις 8 mobile και tablet εφαρμογές των Ειδικών Εκδόσεων, μπορούν να αναπτύξουν τις εκστρατείες τους και να λάβουν το μέγιστο της απόδοσής τους. Από την άλλη, οι διαφημιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής των μέσων αλλά και των target groups (άνδρες, γυναίκες, youth). Επιπλέον, ακόμα μια καινοτομία του AdStore, είναι η δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της εξέλιξης και της απόδοσης της καμπάνιας με αναλυτικό report για τα impressions και τα clicks που πέτυχαν ανά μέσο και συσκευή.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο Παλλάς στη Λευκωσία η παρουσίαση της πλατφόρμας διαχείρισης διαφήμισης AdStore από τον Όμιλο των Ειδικών Εκδόσεων. Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Δημήτρης Λοττίδης, ανέπτυξε στους παρευρισκομένους τη στρατηγική των Ειδικών Εκδόσεων όπως διαμορφώνεται στη συνεχώς μεταβαλλόμενη νέα ψηφιακή εποχή και ανέλυσε τα νέα προϊόντα και τις νέες υπηρεσίες του ομίλου. Επιπλέον, προέβη και στην παρουσίαση των νέων προϊόντων του ομίλου: Την ελληνική έκδοση του περιοδικού must που ήδη διατίθεται από το iPad newsstand, τη ρωσική έκδοση του must που θα βρίσκεται στα περίπτερα στις επόμενες δέκα μέρες, αλλά και την πληθώρα των mobile applications που αναπτύσσονται για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το must, το 24SPORTS, το 24ΝΕWS, τις AGGELIES, το geek, τα οποία θα παρουσιαστούν εντός του 2013 σε όλες τις πλατφόρμες (iOS, Android, Windows Blackberry 10, tablet version).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση