ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi μαύρο φόρεμα με μπεζ μοκασίνια και ζώνη καθρέφτη
 

2 νεκροί από εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας έξω από τη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες, ένας εκ των οποίων (ο μηχανοδηγός) σοβαρά, είναι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός του εκτροχιασμού αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τρεις εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ένας εκ των οποίων διασωληνωμένος ο οπίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ένας ακόμη τραυματίας διακομίσθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη. Σύμφωνα με την ίδια, ακόμη δέκα επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας που είναι ελαφρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Διεξήχθη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 100 επιβατών της αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ . 

"Συνεχίζουμε τον έλεγχο των βαγονιών, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει κανείς εντός των βαγονιών του τρένου", είπε χαρακτηριστικά.

Η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στις 9.40 το βράδυ, στα 200 μέτρα από το Άδενδρο, περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη. Το τρένο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του στις 16.18 το μεσημέρι από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Μετέφερε 75-100 άτομα και στις 9.40 το βράδυ, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε πάνω σε κατοικία, την οποία και διαπέρασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση