ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Zelensky: Η ανάρτηση της συζύγου του για τα γενέθλια του εν μέσω πολέμου

Η φωτογραφία και οι ευχές της συζύγου του, Olina Zelenska

Ζωή Τουτουντζίδου

Τα 45α γενέθλια του γιόρτασε χθες ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky εν μέσω πόλεμου με την σύζυγο του να του εύχεται τα χρόνια πολλά μέσα από ανάρτηση της στα social media.

Η Olina Zelenska δημοσιοποίησε δύο φωτογραφίες τους και σχολίασε «Με ρωτάνε συχνά για το πώς άλλαξες φέτος. Και πάντα απαντώ: Δεν έχει αλλάξει. Είναι ο ίδιος. Ο ίδιος τύπος που γνώρισα όταν ήμασταν 17. Αλλά στην πραγματικότητα, κάτι έχει αλλάξει: χαμογελάς πολύ λιγότερο πλέον»  και του ευχήθηκε να είναι υγιής αυτήν τη χρονιά.

Να θυμίσουμε ότι τόσο ο Volodymyr Zelensky όσο και το «Ουκρανικό Πνεύμα» ανακηρύχθηκαν το «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το αμερικανικό περιοδικό Time για τον πολύμηνο αγώνα τους στον πόλεμο της Ουκρανίας.

«Επειδή απέδειξαν ότι το θάρρος μπορεί να είναι τόσο μεταδοτικό όσο ο φόβος, επειδή ώθησαν τους ανθρώπους και τα έθνη να ενωθούν για την υπεράσπιση της ελευθερίας, επειδή υπενθύμισαν στον κόσμο την ευθραυστότητα της δημοκρατίας και της ειρήνης, ο 44χρονος πρώην κωμικός και το ουκρανικό πνεύμα είναι το Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2022 του Time», ήταν το σχόλιο του περιοδικού για την επιλογή του τίτλου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση